Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie że można poznać dziewczynę przez internet?

Polecane posty

Gość gość

I czy taki związek da się utrzymać? Ja nie podejdę tak na ulicy do żadnej bo mam z tym problem dlatego chcę spróbować zagadać przez internet może się udać? :) ktoś poznał w ten sposób swoją drugą połówkę ? :)

Gość gość
Skoro boisz się na żywo zagadać, to będziesz cały czas ciągnął znajomość w necie? Kiedyś z tego neta trzeba wyjść ;)

Gość gość
Wierzę, że można poznać dziewczynę przez internet :) Sama tak poznałam narzeczonego. W realu pewnie byśmy się nie poznali (dzieli nas odległość ok 20 km). To co mogę Ci doradzić to bycie sobą w rozmowach i w miarę szybkie spotkanie :)

Gość gość
Do 18:39 Można i tak.Teraz nawet seks przez internet się uprawia.

Gość PoznajPrawdę
Można ale na pewno nie będzie to seksbomba o buzi aniołka bo takie nie muszą poznawać facetów w necie bo w realnym życiu nie mogą się opędzić. Jeśli chcesz poznać dziewczynę w necie bądź przygotowany na to, że to będzie szara myszka niekoniecznie atrakcyjna.

Gość gość
szara myszka lepsze to niż chamska i wredna dziewczyna :) - takie też mogą sie zdarzyć przez internet

Gość PoznajPrawdę
Ale prawda jest taka, ze jak facet pisze z dziewczyną to wyobraża sobie, że rozmawia z Emmą Watson a kiedy dochodzi przykładowo do spotkania albo wymiany zdjęć to już panowie strasznie rozczarowani są i kotnakt się urywa. Niech się chłopak nie nastawia, że znajdzie w necie jakąś Pamelę czy inną Jennifer bo się rozczaruje.

Gość gość
zwykle łatwo odpuszczają w internecie dziewczyny albo najpier piszą piszą, rozmowa się zaczyna fajnie a po kilku dniach olewają nie odpisują

Gość gość
Nie ma jak podrywać w realu.Podbijasz do tej która ci się podoba(oczywiście na miarę swoich możliwości) i tyle :-)

Gość gość
100% racji, facec***isząc z kobietą w necie wyobrażają sobie swój ideał a potem się rozczarowują, bo kontrast z ideałem jest za wielki :D a gdyby poznali na żywo tę samą kobietę bez uprzednich wyobrażeń o niej, to często uznaliby ją nawet za dość ładną. Ale na tle marzeń każda wypada blado.

Gość gość
to graniczy według mnie z cudem i jeszcze raz z cudem ja miałam fotkę i czat wkleiłam swoje zdjecie, wszyscy pisali do mnie ze jestem ładna i co z tego, tam co druga osoba szuka seksu i tylko seksu i nic po za tym. Dlatego już nikogo nie szukam chce zostać sama z własnego wyboru

Gość gość
Kobiety też tak mają, że jak z kimś im się fajnie pisze to spodziewają się przystojniaka;) dlatego jeśli już poznawać przez neta to lepiej wysłać sobie fotke a najlepiej kilka:P

Gość gość
można poznać tylko jeśli dobrze się poznacie :)

Gość gość
na portalu randkowym można poznać nawet miłe dziewczyny tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość ja poznałem byłem 2 lata poznałem przez portal randkowy , na pierwszym spotkaniu cały czas całowała mnie w policzek :O ale zdradziła więc różnie to bywa ;) czasem trzeba kogoś po prostu dobrze poznać nic pochopnie :) a ja dziewczyna jest jakaś dziwna to kulturalnie powiedziec "nie jestem zainteresowany"

Gość gość
poznałem dziewczyny przez internet kiedyś kilka razy, co prawda młode raczej, z jedną pisałem z pół roku emaile, znaliśmy się na wylot,było spotkanie, seks, ale była sporo młodsza i chciała jeszcze imprezować nie myślała poważnie o życiu i się to skończyło, kilka innych poznałem ale nic z tego nie wychodziło raczej, różnice charakterów itp. Ale myśle że da się, trzeba pisać i roznawiać, i jak blisko się mieszka to spotykać, bo związki na odległość po kilku miesiącach się wypalają

Gość gość
a po co na portalu? nie lepiej na forum?

Gość gość
gość dziś o właśnie .. niektóre to ciągle imprezują nie myślą poważnie o związku :) dużo jest też przyjezdnych studentek , myślę że najlepiej poznać miejscową jakaś co mieszka blisko , bo z tymi przyjezdnymi różnie bywa

Gość gość
można pisać tylko że większość dziewczyn zbyt szybko odpuszcza

Gość gość
po co poznawac jak z góry wiesz kto to?

Gość gość
"(...) bądź przygotowany na to, że to będzie szara myszka niekoniecznie atrakcyjna. " Takiej szukam.

Gość gość
czemu szarej myszki? :)

Gość gość
można poznac atrakcyjna kobiete syn tak poznal teraz sa malzenstwem jest bardzo zaradna kobieta wybudowali dom maja 2 synow i sa naprawdę szczęśliwi a maja po 37 lat

Gość gość
niekoniecznie powiedziane jest że pozna sie "szarą myszkę" są tez dziewczyny które chcą zaistnieć tylko w necie niekoniecznie szukają miłości.. :) ale te nieśmiałe najlepiej poznawać , można przynajmniej coś ułożyć. Bo te co są zawsze na pierwszym planie zwykle mają takie wymagania że szkoda słów. Najlepiej to by księcia z bajki chciały, i jeszcze żeby był bogaty.:O

Gość jeśli to prawda
gość dziś to jestem pełen uznania :) to przykład że prawdziwa miłość jeszcze istnieje

Gość gość
Ja też poznałam swojego narzeczonego przez internet ale nie przez portal, wszędzie można poznać miłość a internet to tylko kolejny sposób poza tymi tradycyjnymi ;)

Gość gość
dla mnie poznanie dziewczyny to krok ku normalnemu życiu, teraz jest tak że jestem sam i do nikogo nie wychodzę , nie mam nawet przyjaciół .

Gość gość
a co jeśli facet ma niższe wykształcenie niż kobieta . Z góry skazany jest na porażkę? :O

Gość gość
Czy można być zwykłym leszczem i nie wychodzić z domu.

Gość gość
Bardzo ciezko. Kobiety zwykle pisza duzo ale z tych slow nic nie wynika.