Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie że można poznać dziewczynę przez internet?

Polecane posty

Gość gość
To olejcie te durne portale, gdzie 99% kobiet jest dla poklasku... nawiązujcie kontakty na forach, jak zobaczycie, że jakieś zainteresowanie was łączy z kobietą i może coś z tego będzie ;) moim zdaniem to lepsza metoda niż hurtowe portale

Gość gość
spróbuj

Gość gość
ja nie wierze choć już rok sie łudzę że poznam wartościową dziewczynę

Gość gość
pewnie ze można ,i nieprawda ze same brzydkie bo ładne nie mogą się opędzić w realu,no nie mogą ale każdy lubi się bawić netem bo takie czasy i miejsc tu trochę ciekawych wcale nie randkowych

Gość gość
Mało prawdopodobne ale próbować można.

Gość gość
jak nie chodzisz na imprezy co tydzień i nie pijesz to szukaj igły w stogu siana bo te czasy nie dla ciebie .. smutna prawda niestety :(

Gość gość
Portale randkowe to mam wrazenie,ze ludzie tam wrzucaj zdjecia zeby sie wylansowac albo wygadac a nie umowic. Przerozne zdjecia slubne z chlopakami itd Za co tu placic skoro to nie daje efektu.Kobiety czesto z toaba rozmawiaja czy to mailowo czy na czacie ale zadko kiedy ,ktora sie odwazy umowic.

Gość gość
Wierze, poznałam tak mojego chłopaka i 3 rok razem jesteśmy a dzieliło nas prawie 400 km:)

Gość gość
trzeba mieć chyba nerwy ze stali teraz poznać ułożoną dziewczynę to jest nie lada wyzwanie wielu też decyduję się być samemu i wcale się nie dziwię , sam nawet mam ochotę nie raz po kolejnej nieudanej próbie poznania kiedy dziewczyna kolejny raz odpuszcza

Gość gość
ja przez dziewczyny popadłem w depresje :( zniszczyły mnie psychicznie nie daje już rad , po ostatniej zdradzie byłem tak załamany że nic mnie nie cieszyło już , odwzajemniam uczucia staram się ale to co ostatnimi czasy przeżyłem było ponad moje siły , załamanie przyszło niespodziewanie i tak szybko do tej pory jestem złamany i nie .. nie wierze już w uczucia

Gość gość
Można. :) Mój facet poznał mnie na czacie internetowym i jesteśmy w szczęśliwym związku już 3 lata. :) Ktoś pytał, czy facet z niższym wykształceniem niż dziewczyna ma szansę na związek - oczywiście, ale tylko jeśli jest zaradny i ma dobrą pracę. Mój facet ma średnie wykształcenie, ale zarabia ponad 4000 zł i dodatkowo sobie dorabia. :) Poza tym wiele rzeczy potrafi zrobić, ma wiele zainteresowań i jest dobrym partnerem do rozmowy. :)

Gość gość
miłość czasem niszczy człowieka na pewno dzisiejsze czasy nie są dla ludzi wrażliwych

Gość gość
Przez internet można poznać nawet miłość życia. Ja tak znalazłam męża. :)

Gość gość
gość dziś powiedz mi jak do tego doszło? angażowałaś sie ?

Gość gość
dziś znam to :/

Gość gość
jak mam to odebrać ?piszę z dziewczyną chcę się poznać a ona się rozłącza nagle nie wiem jak mam to odebrać :O

Gość gość
gość dziś nie jest tobą zainteresowana albo zwyczajnie chamska

Gość gość
dziewczyny zazwyczaj są chamskie

Gość gość
szansa jest nikła za to nerwów dużo można stracić

Gość gość
Nie polecam działać w tym kierunku bo kobiety wymagają modeli do związku

Gość gość
Większość dziewczyn patrzy tylko i wyłącznie na wygląd, wiadomo model , dogodzić takiej trudno a i spełnić jej wygórowane oczekiwania to już koszmar. Tylko by wykorzystały i nic więcej

Gość gość
Ja poznałam obecnego chłopaka na portalu. Najpierw maile, po 1,5 mies. spotkanie. Teraz jesteśmy razem już pół roku i jest cudownie :) Tak więc można poznać drugą połowę przez internet a to czy wypali zależy od charakteru i tego czy dana osoba myśli poważnie o związku.

Gość gość
nie wierze w te bzdury że można kogoś poznać przez internet

Gość gość
kolejna dziewczyna i kolejny raz odpuszcza , próbuję dalej ale mnie już nerwy łapią czego one oczekują? że co że facet będzie im poezją zajeżdżał ? :O

Gość gość
przy odrobinie szczęścia pewnie tak ,

Gość gość
szczęściara

Gość gość
chyba szczęściarz!

ooo poznawanie przez internet to ciężki temat, czasami się udaje, czasami nie, różnie to bywa niestety... ostatnio czytałam nawet ciekawy wpis na blogu, opartu na autentycznych przypadkach, które dokładnie pokazuja jak to z tymi znajomościami internetowymi jest ;) tu masz link http://kobiecy-urok.bloog.pl

Gość gość
Ja tak poznałem swoją drugą połowę. Tylko nie na portalu randkowym, a tu, na kafe ;)