Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chamskie komentarze lekarzy

Polecane posty

Gość gość
nie chce 'zaciazyc' nie cierpie bachorow bueee :o taaaaa, swiadoma decyzja :) 19-letnia siksa, ktora nie skonczyla szkoly i jest na utrzymaniu rodzicow i/lub chlopaka planuje dziecko, trzymajcie mnie :D :D :D

Gość gość
19.37 w sumie racja ;) czasami zapominam ze tu takie co im każdy pretekst dobry żeby kogos obrazic

Gość gość
Dobrze ze nie chcesz być matka bo strach na kogo bys te dzieci wychowala :) na takich samych chamow jak ty. hehe szkole skonczylam i studiuje zaocznie. A ty chamko jakiej bys szkoły nie miała to nadal pozostaniesz chamka.

Gość gość
taa jasne,, zaocznie to ty studiujesz rozkladanie nog, w kazdy weekend zasuwasz nocki :D :D

Gość gość
widze ze wiesz dużo o rozkładaniu nog :) każdy sadzi według siebie i tylko o tobie swiadczy pisanie takich kretynizmow. sfrustrowana strasznie jesteś.

Gość gość
twoja cipka juz zawsze bedzie jak wiadro :)

Gość gość
smieszna jesteś. to była moja swiadoma decyzja i ani trochę jej nie zaluje usmiech.gif a może nie możesz wcale zaciazyc ze tak cie w oczy kuje ze mam dziecko? "x Nie kuje :O tylko KŁUJE. Weź się za nauke a nie za robienie dzieci.

Gość gość
Autorko nie daj się prowokować debilom:) Powiem ci ze to jeszcze nic, chociaż oczywiście komentarz nie na miejscu. Słyszałam jak lekarz powiedział młodej 16-18 lat przy wypisie ze szpitala..."to co za rok znowu się spotkamy" To dopiero chamstwo!

Gość gość
Kiedy byłam dzieckiem miała skoliozę kregosłypa ( jest wygiety na boki) ,ale tak normalnie nie bylo tego widać, tylko na zdjeciu rentgenowskim i ortopeda wtedy zapytał się mnie " wiesz ,ze masz garba" ? :O Naszczęście juz skoliozy nie mam, ale pamietam to do dzis bo mile to nie bylo...

Gość gość
za to ty masz ambicje dosrywajko… siedzisz na kafeterii i tylko czekasz żeby popluć jadem na innych ludzi. pogratulować zainteresowań :D

Gość gość
Poza tym garb to takie wybrzuszenie kregoslupa,, a skolioza to poprostu krzywy kregoslup na boki czego na zywo nie widac, wiec ten lekarz byl durny, pamietam jak jako dziecko to przezywałam... Drugi raz badałam się u pani ginekolog na choroby weneryczne ( bo mo partner mnie jak sie okazało zdradzał z byle kim o czym dlugo nie wiedzialam) i powiedziala cos takiego " dobrze,ze moje corka sie nie musi na takie cos badac, ona jest jeszcze dziewica i nie musi sie martwic czy jakiegoś HIVa nie złapie " :O Albo raz z kolei facet ginekolog taki starszy jak sie o cos pytałam na fotelu odnosnie badania powiedział " porozmawiamy jak pani zejdzie z fotela bo to nieelegnanckie rozmawiac jak kobieta jest rozebrana " :O I te sytuacje zdarzały sie jak byłam gówniara,tak do 22 lat, teraz mam 28 i raczej nie spotykam sie z takimi sytuacjami

Gość gość
boze jak mozna bylo? jak smiali? mi takiej madame??? hahahaha

Gość gość
może spróbuj w polityce, marnuje się ten talent do obrażania innych ludzi :)

Gość gość
Haha to chyba Pawłowicz pisze:D ten sam rynsztokowy język

Gość gość
marsz szmat, wszedzie szmaty!!!

Gość gość
żal ci ze seks znasz tylko z filmów hahahaha a niestety z tego biorą się dzieci:P

Gość dolores on the dotted line
yhm, o co kaman? ja tu naprawdę odpowiadam i mężczyzną nie jestem :P

Gość gość
sorry, zły topik :P

Gość gość
Mając 28lat i jedno dziecko 2l. Lekarka dziecinnna zrobiła mi wykład jaką ja samolubna że mam jedynaka,a hooju ja obchodzi moją niedoczynność tarczycy , wscieklam się i już do niej nie wróciłam

Gość gość
Oj a ty od razu atakujesz "starsze matki", bo o jejku "moda na po 30ce" przeciez to juz czas klasc sie do trumny a nie rodzic- pokazujesz tym taki sam poziom jak ten twoj lekarz.Prawda jest taka ze lekarz wyglaszajacy tego typu opinie to cham, mieszkalam 10 lat za granica i tam takie komentarze lekarza sa nie do pomyslenia, czy to dotyczace nastoletniej matki czy po 40ce. Ok jak dziewczyna ma 12 lat albo 47 to moze wyrazic jakies watpliwosci co do wzgledow zdrowotnych itp , ale nie tego typu komentarze. takie cos tylko w polsce.

Gość gość
To że są chamscy to wasza wina bo ja Zawsze mam męża przy każdym badaniu ginekologiczny pochwy i przy porodach .Tylko że wy się wstydzicie męża przy badaniu i porodzie a obcych osób nie ciemnota! !!!!

Gość gość
A Ty kobieto, ktorej ktos kazal "zamknac morde" - blagam powiedz, ze to gdzies zglosilas??? cos odpowiedzialas???

Gość gość
Dr Wojciech Orczyk to bardzo dobry specjalista . Mnie bardzo pomógł w rozwiązaniu problemów związanych z kręgosłupem. Posiada bardzo dużą specjalistyczną wiedzę.