Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miałyście taki objaw na początku ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam . Kobietki mam pytanko. Mianowicie od miesiąca staramy się z partnerem o dzidziusia. Spodziewany termin misiączki mam na 9.03. Jenakze wczoraj bolaly mnie jajniki i dzisiaj czasami pobolewal brzuch tak jak na miesiaczke co to moze oznaczac? od paru dni jest mi czasami niedobrze i czasami zakreci mi sie w glowie jak myslicie czy to juz? test chce zrobic w dzien spodziewanej miesiaczki ale to jeszcze tydzien i do tego ten bol jajnikow i brzucha nie wiem co myslec :/

Gość gość
Ja miałam w ciąży ból brzucha jak przed okresem, byłam pewna że go dostanę... Na mdłości za wczesnie

Gość gość
Ja nie miałam takich objawów tak wcześnie. Nie nastawiaj się, żeby później się nie rozczarować. Teraz cierpliwie zaczekaj jeszcze ten tydzień, później Zrób test. Trzymam kciuki.

Gość gość
Ból jajników i pobolewanie brzucha to nie jest objaw tylko ciąży. Ja miałam tak w fazie lutealnej, nie chce cię straszyć, ale jak miałam drobne problemy z hormonami. Bardzo drobne, takie że wystarczyło tylko trochę więcej odpoczywać i trochę więcej witamin i magnezu. Było to spowodowane prawdopodobnie tym że miałam pracę zmianową i nie za bardzo dbałam o odpoczynek. W ciązy to jajniki to może ze 2 razy mnie bolały ale dopiero może w 5-6 tygodniu i dalej a brzuch też nie za często.

Gość gość
na takie objawy jak "niedobrze", czy krecenie w glowie jest za wczesnie. A to ze cie boli jajnik, to znaczy ze jajniki pracuja, owulacja sie odbyla. nie nakrecaj sie, czekaj do dnia okresu.

Gość gość
Dobrze bede czekac :) macie racje :) tak bardzo chce ze juz sobie wmawiam :) odpuszcze i poczekam :) dziekuje za odpowiedzi :)

Gość gość
Kolejny temat typu. Wczoraj się kochałam dziś boli mnie kolano powiedźcie czy to ciąża? Kobieto do 09.03 jeszcze kupa czasu czekaj spokojnie do okresu.

Gość gość
Nie zmuszam nikogo żeby udzielił odpowiedzi na moje pytanie :) jeżeli irytuje kogoś mój post po prostu niech go ominie i pozostawi bez komentarza :) pozdrawiam serdecznie :)

Gość Ggghhgość
A mnie nie irytuje ;) poprostu wiem ze bardzo byś chciała, ale zaczekaj:) czas pokaże. I życzę powodzenia:)

Gość gość
Tydzień przed spodziewanym okresem wymiotowalam cały dzień (jako jedyna z otoczenia) a dwa dni później krecilo mi się w głowie i bardzo bolał mnie jajnik. To była moja druga ciąża- objawy zupełnie inne niż przy pierwszej - wtedy miałam wielkie bolesne cycki i krwawienie implantacyjne.

Gość gość
Ja z kolei miałam zatkane ucho od początku i mam do tej pory...no i spałam i spałam czyli mega zmęczenie

Gość gość
nie nakrecaj sie. za wczesnie na objawy.

Gość gość
Ja też zawsze uważalam, ze przed miesiączką jest za wcześnie na objawy. Do czasu! Tydzień przed okresem dopadła mnie taka senność, ze nie dawałam rady. I strasznie drażniły mnie zapachy kosmetyków. Perfumy i antyperspirant musiałam zmienić, bo te, których używałam od zawsze odpychały mnie na kilometr. Nie wiedziałam co jest grane, bo ciąży nie planowałam. Ba! ja nawet miałam nikłe szanse na ciążę kiedykolwiek, więc o wkręcaniu sobie objawow nawet nie było mowy. Dopiero jak okres nie przychodził przed dwa tygodnie to siostra mi powiedziała, zebym zrobiła test.