Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mini sofa rozkładana gdzie to kupić?

Polecane posty

Gość gość

potrzebuję kupić mini sofę rozkładaną, taką małą do babci dla mojego dziecka. w jakich sklepach to może być? Oczywiście są na allegro ale chciałam na żywo zobaczyć. W meblowych? Kupował ktoś?

Gość gość
Dziwne pytanie zadajesz, no a w jakim sklepie kupisz sofę? W meblowym są, w spożywczym nie ma.

Gość gość
My mamy z allegro jest ok

Gość gość
ano właśnie nie ma w meblowych, to nie sofa tylko taki fotel-sofa materac po złożeniu mało miejsca zajmuje

Gość gość
To jest z gąbki zrobione

Gość gość
szczerze mówiąc to badziew. widziałam takie coś u kogoś z rodziny. Nie życzyłabym nikomu na tym spać.

Gość gość
ja wiem że to badziew ale dziecko będzie spało albo na tym albo w łózeczku w zależności od sytuacji i tylko drzemkę w dzień w nocy nie, u babci. Taka potrzeba zaszła i muszę to kupić

Gość gość
ikea, agata meble

Gość gość
Stawiam na Agata meble - -mają największy wybór!

Gość gość
Agata, mają świetne kanapy, narożniki itp. mi tylko tam się spodobały. No i jest tam z czego wybrać.

Gość gość
Narożników mają w agacie bardzo dużo, wiele ma nowoczesny design, jak szukasz czegoś to idź dp nich, będziesz miała z czego wybrać.

Gość gość
Ja i tak mimo wszystko wole kupić w sklepie stacjonarnym, no chyba, że wcześniej obejrzę w sklepie a potem kupie online :) Ale najpierw muszę na żywo zobaczyć no i jeszcze jest kwestia wyboru tkaniny.

Gość gość
Tkaninę też można wybrać poprzez stronę internetową, ja wybrałam w ten sposób do narożnika w jadalni, co prawda kontaktowałam się z pracownikiem agaty, który wszytsko mi wytłumaczył, co warto czego nie na taki typ narożnika i wybór był strzałem w 10

Gość gość
Kupiłam dwie sofki w Agacie, tam też na miejscy pracownicy pomogli wybrać mi materiał bo z tym miałam trochę problemu :)

Gość gość
W moim mieście najlepszy i największy wybór ma agata, jak potrzebuję nowych mebli to od razu idę właśnie tam.

Gość Aga3542
Polecam design-expo, sama mam rozkłądaną sofę z funkcją spania CUBED i jestem bardzo zadowolona. Jak jesteś z Warszawy mają też sklep stacjonarny ;).