Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Porzdna Korwinistka

KOD powinien zmieni nazwe na KOK

Polecane posty

Gość Porzdna Korwinistka

Komited Obrony Koryta. albo Komidet Obrony Komunistow

Gość gość
+1

Gość gość
10/10

Gość gość
Komitet Obrony Darmozjadów

Gość gość
Ja jak ich oglądam w TV zawsze mnie potem boli brzuch ze śmiechu. Najlepsze są z kodziarzami wywiady. Pytanie "czemu Pani tu jest " Odpowiedz"bo nie podobają mi się te ustawy rządu Pytanie "jakie ? " Odpowiedź "no te yyyyy eeeee " Albo "Bonimy Trybunału " Pytanie "a jaka jest rolą Trybunału ? " Odpowiedź "yyyyy eeeee a pan jest z jakiej telewizji ! " Ha ha ha ha a obok tych tepakow cwaniaki tracacy władzę i wpływy w ciuchach za parę tysięcy złotych

Gość gość
wiadomo że świnie odsuwane od koryta najgłośniej kwiczą :)

Gość gość
Nikt tak mnie nie denerwuje jak pan Schetyna.

Gość gość
Cytat z Twittera.Niestety nie pamiętam czyj to tweet Ale celny "Nie pozwolimy zabrać sobie demokracji krzykneli mieszkańcy willi w Konstancinie i Wilanowie .Nie pozwolimy odkrzykneli mieszkańcy wielkiej plyty."

Gość gość
koryciarze zmanipulowali biedote do atencyjnych demonstracji w obronie dostępu koryciarzy do koryta

Gość gryfny
tego typu ogłoszeń i ofert pracy w internecie jest mnóstwo : Oferta pracy Event- robimy sztuczny tłum w Centrum Warszawy 13/14zł/h , 28 stycznia w godz. 8-12 przychodzą aby zarobić na wódkę lub czekoladę, trochę pokrzyczą , pogwizdają , transparent rozwiną i podobnie jest w innych miastach , wiele z tych osób nawet nie ma pojęcia dlaczego i o co biega , nawet nie wolno zadawać trudnych pytań , na mecze piłki nożnej też przychodzili różni aby się lać a na stadionie nawet nie mieli zielonego pojęcia, jaka gra drużyna i kto broni w bramce, kto strzelił gola