Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to randka?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny :) zaczęlam się spotykać z pewnym facetem.Były to spotkania koleżeńskie ale na ostatnim spotkaniu chyba popłyneliśmy bo po wyjściu z baru objął mnie i tak sobie szliśmy przez aleje.Również tego samego dnia byliśmy w kinie i on położył swoją głowe na moim ramieniu.Wiem ,że mogą to być dla was błahostki ale ja czułam że między nami jest chemi.Teraz napisał, a treśc tego sms była taka że zaprasza mnie do siebie i że ugotuje coś dobrego. Musze zaznaczyć że bardzo mi się podoba.Jak mam to odebrać? Czy to można uznać jako randke? Co o tym sądzicie?

Gość gość
Wygląda na to, że jest Tobą zainteresowany i bada teren, czy on też się Tobie podoba :)

Gość autorka pytania
Myśle że on wie na 100 % że jestem nim zainteresowana

Gość gość
Przygotuj się na ru/chan/ko. Wszystkie znaki na niebie i na ziemi na to wskazują.

Gość gość
Myślę że liczy na sex skoro zaprasza do siebie.

Gość gość
a co Ci się w nim tak podoba? czy on Ciebie rozumie, zna Twoje potrzeby itd?

Gość gość
A jak po 1 randce obcy człowiek ma znać czyjeś potrzeby. Nawet jak ona mu o tym powie, to on i tak patrzy na to przez pryzmat swojego "ja" i swoich potrzeb. Faceci nie są domyślni.

Gość gość
ale pożądają kobiet bo chcą o nas tak myśleć.. ważne zeby samej czuć co się do niego czuje, a to trudne jak on chce wiedzieć w tobie anioła na niebie, wolę żeby mnie widział na ziemi bo spadnie z tego nieba..