Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę pogodzić się z faktem, że kobiety faworyzują tępych przystojniaków

Polecane posty

Gość gość

po prostu nie mogę. Są wobec nich tak bezrefleksyjnie służalcze i naiwne. Słuchają tylko ich, i tylko na nich się gapią, choć oni nic nie mają do powiedzenia to kobiety na siłę doszukują się w nich inteligencji i dobra. Zawsze im pomagają, od gimnazjum robią im zadania domowe, kanapki, potem przynoszą wszystko do więzienia, bronią ich jak lwice, choć są przez nich niejednokrotnie traktowane jak szmaty. Kochają ich na zabój, nawet, gdy same mają doktorat, a ci zawodókę, liceum, czy podstawówkę, brak dystynkcji, kultury i ortografii. No, ale one są w nich wpatrzone jak w obraz, brzydszemu i przeciętnemu w ogóle się nie przypatrują, jeśli w pobiżu jest tępy, nasterydowany, wysoki bandzior, cwaniaczek i lovelasek, przystojniak, czy inne g****o. Intelekt się nie liczy i charakter też, bo charakter jest dopisany za wygląd, a jak umie sklecić zdanie to już w ogóle kosmos, bo jest choć mizerna podpora dla tezy, że on myśli.

Gość gość
To zmień otoczenie, chłopcze, jakaś mniej patologiczna dzielnica na początek może.

Gość gość
nieprawda,jestem tempy i przystojny a musze walic koniucha bo zadna mi niechce dać:-P