Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łukasz5555

Pytanie od faceta do kobiet które urodziły dziecko

Polecane posty

Witam drogie Panie Od ponad miesiąca jestem szczęśliwym ojcem. Staram się poświęcać tyle czasu ile tylko mogę (a z racji zawodu do połowy marca mam tego czasu całkiem sporo) na pomoc żonie w opiece nad dzieckiem. Sprzątam, gotuję, dbam o nastrój, wstaję do dziecka w nocy, itd. Nieważne. Moje kochanie wygląda dobrze ale mam wewnętrzne odczucie że zmęczenie (choć to drugi miesiąc) i monotonia dają się jej we znaki. I tu moje pytanie do Was drogie Panie. Co mógłbym dla niej zrobić aby nabrała świeżości, pozytywnie się naładowała. Pytanie skierowałem do kobiet które urodziły już dziecko dlatego że chciałbym się od Was dowiedzieć czego w takich chwilach potrzebowałyście (oprócz snu i ciszy oczywiście).O czym marzyłyście w czasie pomiędzy zmianą pieluchy a cycem? Co było bądź byłoby taką odskocznią dla naładowania baterii. Czekolada? Fryzjer? SPA?A może nowe buty? Liczę że wasze podpowiedzi pomogą mi znaleźć coś specjalnego. Pozdrawiam

Gość gość
Przez pierwszy miesiac wystarczy, jesli dasz kobiecie sie wyspać i w miare mozliwosci zajmiesz sie domem. Dobrze, jesli kobieta wyskoczy czasem na spacer. Nie oczekuj fajerwerkow, to przyjdzie samo z czasem ( niedługo).

Gość gość
Dlaczego jej o to nie zapytasz? Każda kobieta jest inna.

Gość gość
Baba udaje męża,ok marz sobie dalej :-)

Gość gość
Zazdroszcze Twojej żonie. Dobry z Ciebie mąż. Dobranoc