Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wierzycie we wrozby przez internet ?

Polecane posty

Gość gość

Sprawdzilo sie cos komus ?

Gość gość
Mi wrozka powiedziala, ze sie zakocham niedlugo. Mam nadzieje, ze sie spelni.

Gość gość
Tak ,ze zrobię kupę jutro. Ludzie czyWas pogięlo z tymi wrózami?! Jakim to trzeba być pustostanem żeby w takie głupoty wierzyć?!

Gość gość
A byles kiedys u wrozki ??

Każda forma wróżbiarstwa i wiara w nie to zapraszanie złego do swojego życia i otwieranie się na jego działanie. Wówczas już nie wierzy się Bogu ale wróżbom, za którymi stoją demony. Nie dajcie się nabrać tak jak i ja kiedyś. Przestrzegam Was. Skutki są potem tragiczne.

Gość
Absolutnie nie-na pewno nie z neta. :D:P to jakieś kompletne głupoty. :P

Gość gość
Modelka jak zwykle ma racje.Potem to tylko ezorcyzmy Wam pomogą. Znałam taką co tarota sobie stawiała.Skonczyła w psychiatryku! Wrózka trafi albo nie trafi.Za nic nie bierze odpowiedzialności a forsa leci.Dla niej to biznes a dla Was co ? Wiedza ? Ech ...

Gość gość
Jak to zapraszanie demonow ?

Gość gośćtrthrth
Wierze w Boga! ale również w to ze ktoś może mnie ostrzec;)

Gość gość
uwierze jak wygram w totka

gość dziś Jak to zapraszanie demonow ? x Jeśli czytasz Pismo św. to i kierujesz się Jego zasadami wówczas służysz Bogu. I wówczas Wszechmocny Ci błogosławi. Jeśli czytasz horoskopy, wróżby i w nie wierzysz a tym samym kierujesz się w życiu ich "doradztwem" wówczas służysz demonom i ściągasz na siebie jego przekleństwa. Jeśli odwracasz się od Boga i idziesz służyć i wierzyć demonom wówczas już Wszechmocny nie chroni Cię przed ich wpływem bo wierzysz im a nie Bogu. I wtedy człowiek zbiera tragiczne skutki w swoim życiu poprzez różne nieszczęścia, choroby, rozpad rodzin itd. Ale nie tylko w swoim ponieważ te działania złego rozszerzają się również na członków rodziny i na dzieci. Dlaczego? Dlatego, że to jest grzech przeciw I przykazaniu: Nie będziesz miał bogów cudzych przede mną. Wiara we wróżby jest niejako otwarciem furtki do swojej duszy aby zły mógł w niej zamieszać i zasada jest taka, że w jaką sprawę oddajesz złemu do takiej on będzie sobie rościł prawa "rządzenia" nią. I to się dzieje naprawdę. Kiedy przychodzi się do wróżki to haczykiem jest to, że ona najpierw mówi klientowi o jakichś charakterystycznych pojedynczych przeszłych zdarzeniach z jego życia. I wówczas on jest pod wrażeniem, skąd ta obca osoba o tym wie i już ma gościa w kieszeni. Tylko prawda jest taka, że to nie ta osoba to wie ale demony mówią poprzez jej myśli o tych zdarzeniach. Wróżka jest tylko przekaźnikiem tych informacji, na które wcześniej poprzez wróżenie jakiekolwiek zaprosiła demona do współpracy. Demony to inteligentne byty duchowe i wiedzą co się zdarzyło u danej osoby w życiu. Następnie klient słyszy o przyszłych zdarzeniach i radach wróżki i utwierdza się w przekonaniu, że ona "wie" co się będzie działo w przyszłości. A to niestety jest kierownictwo demonów i przewidywanie jednej z wielu możliwości zdarzeń. Oczywiście demony nie znają przyszłości. Ale znają nasze słabe strony i dopasowują prawdopodobne scenariusze. I kiedy uwierzymy w to co usłyszymy to kierujemy się tymi wskazówkami. I tu już jest sukces demona i dostajemy jego prezenty potem w postaci różnych tragicznych zdarzeń. Na ogół na początek zaczyna się od nocnych ataków w tzw. paraliżu sennym i kolejne inne działania, depresje, choroby, itd. które są przekleństwem złego a nie błogosławieństwem Bożym. Jeśli już wejdziemy w to bagno to naprawdę bardzo trudno się z tego wydostać. Wiem po sobie. Dlatego przestrzegam przed tym bo mnie nikt w porę nie ostrzegł. Oprócz głosu sumienia, którego nie posłuchałam niestety ale pamiętam do dziś jakie miałam słowa w głowie kiedy pierwszy raz szłam do wróżki. Zrobiłam po swojemu i się sparzyłam.

Gość gość
A gdyby tylko przepowiadac to co dobre ?

Gość gość
Czy to jest mozliwe, ze wrozbita Maciej zna przyszlosc nie widzac tej osoby ??

Znam wróżbitę którego każda wróżba się spełnia 607931845 szok! jak ktoś chce prawdziwej wróżby to polecam !