Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie to musi być piękne uczucie uprawiać seks z kimś kogo

Polecane posty

Gość gość
ja jestem inna,wymagam całkowitego zatracenia w uczuciu,jeśłi ktoś nie ma do tego narzędzi ,możliwości ,wyobrażni ,serca to nie mam problemu szukać tego o czym marzę gdzie indziej ,nie tkwię w czymś co unieszczęśliwia mnie,po co,możliwości jest tysiące ,po co się blokować,i nie mam żalu do nikogo,taka osoba po prostu nie była gotowa nie była dla mnie

Gość flowerpowerxoxo
A ja, jak się zakocham, to już koniec. Lata mijają zanim uczucie samo zgaśnie. A ja w tym czasie nie jestem w stanie nawet spojrzeć na innego mężczyznę.

Gość gość
bo za mało kochasz siebie,jesteś jak kurczak co pierwsze zobaczy to mama i łazi za tym do znudzenia ,sorry taki żart :-)

Gość flowerpowerxoxo
Problem polega na tym, że ja się zakochuje w naprawdę wyjątkowych facetach, a nie w pierwszym lepszym. Pierwszego lepszego miałabym na pstryknięcie palcami. A to za każdym razem jest facet z górnej półki. I nigdy za nikim nie łażę. Mam swoją godność. Nigdy nie narzekałam na powodzenie, ale to zawsze byli faceci, którzy nie nadawali się dla mnie. Po prostu byli za mało atrakcyjni, za mało interesujący, ni byli w stanie dotrzymać mi kroku. A jak już spotykam faceta, który jest w stanie, to zawsze coś idzie nie tak i albo w ogóle z jego strony nie iskrzy, albo wynika z tego katastrofa, ewentualnie wszystko wisi w powietrzu i spaść nie może. Nauczyłam się żyć sama, gdzieś tam w sercu ciągle mając tego ukochanego. Ale ani mi to w życiu nie przeszkadza, ani jego życia nie zaburza.

Gość gość
Milosc ponad wszystko. I wowczas czystosc sie trzyma na swoim miejscu i nie puszcza dla byle kogo kogo poniesie.... I tylko z Bogiem. Bez Boga to ani do proga. Nieba.

Gość
gość wczoraj tez bym duzo dala żeby spotkać kogoś takiego. :) Niby raz tak miałam-byłam naprawdę zakochana, ale skoro tak krotko trwało to widocznie to nie była prawdziwa miłość. :P https://youtu.be/o8YxxmFTPdk?t=15

Gość gość
le tam do seksu sie zawsze ktos znajdzie, a do zycia codziennego to ciezko o dobry, egzemplarz

Gość gość
chyba nigdy nikogo nie kochalam :/ jesli nie liczyc glupie zauroczenie z liceum, ktore nie wypalilo, bylam idiotka i to spieprzylam, nadal o nim mysle, juz z 5 lat, sni mi sie itp. Idiotyczne.

Gość gość
Do seksu to nie jest milosc. Ale egoizm czyli milosc wlasna.