Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny nie paker

Kobiety w tym kraju mają chore wymagania

Polecane posty

Gość normalny nie paker

szukają wyrzeźbionych facetów, z kasą, ale nie pracujących, mających mase wolnego czasu, wiecie kto to może być??? Handlaże narkotyków tylko. Wiecie ile czasu zajmują ćwiczenia? wiecie ile czasu zajmuje praca? A jak taki wpadnie to kakao będzie miał zapchane przez kumpla z celi. Chyba że tacy krypto geje wam pasują co ich inni zapinali w karnym.

Gość gość
Zaskoczę Cię. Ja wymagam faceta po studiach, koniecznie pracującego, do tego z pasją, nie mam nic przeciwko fajnemu ciału, ale pakerom serdecznie dziękuję. Facet ma mieć delikatnie zarysowane mięśnie i być smukły, tak żeby dobrze wyglądał w garniturze. Ma być dobrze ubrany, samodzielny, fajnie żeby jeździł dobrym samochodem i ma mieć atrakcyjną twarz. Czysty, zadbany, elokwentny. Tyle.

Gość gość
ale takiego też bedą pchali w kakao jak wpadnie:D

Gość gość
no chyba, że akurat pracuje w banku... ale znowu tam trzeba laski ciągnąc

Gość gość
Jak wpadnie z czym? Ja się z szemranym towarzystwem nie zadaję. Facet ma uczciwie pracować i uczciwie zarabiać.

Gość gość
chyba nie wiesz w jakim świecie zyjesz. co najwyzej może mu sie wydawać, że uczciwie pracuje tym gorzej dla niego. niebedę się w to zagłębiał bo z tego co widze nie jesteś przygotowana na szok światopogladowy:D

Gość gość
ja mam małe wymagania,musi mnie kręcić i zarabiać na siebie i mnie kochać

Gość gość
gość dziś - chyba jednak mam odrobinę większą wiedzę na ten temat niż ty. Przynajmniej nie snuje teorii spiskowych w internecie. Nie chce cię martwić, ale jestem jedną z tych osób, które twoim zdaniem nie istnieją - pracuję uczciwie, uczciwie zarabiam i nie narzekam na zarobki.

Gość gość
"Przynajmniej nie snuje teori spiskowych w internecie" xxx to tyle jezeli chodzi o twoja wiedze:D tu nie trzeba zadnych teorii spiskowych wystarczy wiedziec jak skonstruowany jest obecny "system ekonomiczny" a kto po co i dlaczego go tak skonstrował i jak wprowadził w zycie to juz inna bajka. kłaniają sie tu również błedy logiczne wynikajace z przekłamań semantycznych. weź to sobie spróbuj rozenrać na części: praca uczciwy zarabiać inaczej nie mam z tobą o czym dyskutowac zresztą lanie wody mnie nudzi juz nie mówiąc o tym, że jest żałosne wydaniu ludzi pozujących na inteligentne jednostki

Gość gość
moge sie z tobą przerzucać tutaj nic nie znaczącymi hasełkami, które z jakichś powodów kojarzą się wiekszości w ten a nie inny sposób zupełnie bezrefleksyjnie czyli krótko mówiac automatycznie. automatyzm ten wynika z prania mózgu, którego doswiadcza każdy od urodzenia i dlatego nie winie cie za niego nie winie;)

Gość gość
o widzisz? jesteś podwójnie niewinna:D mniej wiecej jak straznicy obozowi:D oni też mieli uczciwa pracę a wręcz zaszczytną służbe i gwarantuje ci, ze żaden z nich nie był psychopata;)

Gość gość
ja p*****le, że takie downy w necie siedzą i d**y trują. Te, mega inteligentny, a co ty robisz w internecie o 5 rano? Co, inteligencja nie pracuje i mamusia ją utrzymuje? Żałosny stwór. Od razu widać, że pracą się nigdy nie zhańbił i tylko teoretyzuje po netach

Gość gość
morda kołchoxniku

Gość pałka na handlarzy
gość dziś Jak wpadnie z czym? Ja się z szemranym towarzystwem nie zadaję. Facet ma uczciwie pracować i uczciwie zarabiać. >>>>> hahaha, uczciwie to on może zarobić 2tyś, no 3tyś max, dalej to już kombinacje, układy, przekręty

Gość gość
kobiety oglądają za dużo TV i myślą że tak powinno wyglądać realne życie

Gość gość
oczywiscie, szczegolnie TVNu :P

Gość gryps chips
TV robi im piane z mózgu, to na 100%

Gość łyse jądra
bo czytają czasopisma dla kobiet, gdzie piszą jakiego faceta powinny mieć, to debilki