Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubranka

mam ubranka do sprzedazy dla dziewczynki

Polecane posty

Gość ubranka

czesc mam ubranka do sprzedazy po mojej corce, mate edukracyjna i podgrzewacz do butelek - jest nowy. rzeczy sprzedaje na olx. a ceny oczywiscie do negocjacji zapraszam do obejrzenia :)http://olx.pl/oferty/uzytkownik/HUib/

Gość gość
jak wyzej:)

Gość gość
w życiu tego nie sprzedaż za taką kwotę. Ubranka są niemodne, sprane i widać że w większości z lumpa.

Gość gość
mogłabys chociaz wyprasować te ciuchy...

Gość gość
Nie jestem autorką ale nie rozumiem, o co Wam chodzi? Skąd podejrzenia, że ubranka są niemodne czy z lumpa? W zyciu nie byłam w lumpie, kupuję ubranka w Smyku, C&A i Next i te co pokazuje autorka wyglądaja podobnie do moich z... A jeśli chodzi o cene, to o co wam chodzi? Jeśli ja np w wyzej wymienionych sklepach wydałam 650 zł i też mam około 40 sztuk ciuszków na lato w danym rozmiarze, też akurat 80 i np córka założy raz bo na przyszłe lato bedzie za małe, to czy nie mogę tego sprzedać za połowę ceny czyli 300 zł??? Normalnie jest przyjęte, że rzeczy w stanie idealnym sprzedaje się za 75% ceny sklepowej...a jak ktoś chce 60% czy nawet połowę to robicie raban... Pytam poważnie, chcielibyście ciuszki za darmo czy po 1 zł??????

Gość gość
Autorko, powiem ci tak- nie sprzedasz tego w całości. Myślisz, że ktoś teraz kupi kurtki zimowe, grube rajstopy, czapki rękawiczki? Zapomnij. Albo rozbijesz to na mniejsze zestawy, albo będziesz się z tym bujać jeszcze długo. Słusznie ktos wyżej napisał, że rzeczy wyglądają jak z lumpeksu. Tylko niewiele z nich jest tak naprawde godnych uwagi i nie wyglądają na zniszczone. No i fakt- mogłas je wyprasować bo uwierz mi to wiele daje gdy chcesz cos sprzedać. A rzeczy, które są złożone to myśle, że są w kiepskim stanie i celowa i ch nie rozłożyłaś. Już na pierwszy rzut oka mimo, że są złożone, to widać, ze są rozciągnięte. To są moje uwagi i wskazówki, a ty rób jak uważasz.

Gość gość
Ja oddaje za darmo i to w lepszym stanie. Widac że są to ubranka po kilkorgu dzieciach.Nie wiem czy za 50 uda ci sie sprzedać.

Gość gość
Okropne. Wystaw kilka lepszych, które mi się tam rzuciły w oczy i na sztuki, bo całość trudno sprzedać.

Gość gość
Autorko przejrzalam wszystkie twoje ogłoszenia i powiem ci, ze jesteś obrzydliwa:O jak można jako gratis dodać używane nakładki do karmienia lub smoczek czy pół opakowania wkładek laktacyjnych? Myślisz,że to kogoś skusi do zakupu? Chryste.....

Gość gość
A jak można na Allegro sprzedawać podkłady poporodowe na sztuki, i to takie wyjmowane z opakowania a nie pakowane pojedyńczo i robią to firmy czyli sklepy a nie osoby prywatne... i jakoś kobiety nie brzydzą się kupować... ja mam pół opakowania wkładek laktacyjnych Lansinoh, każda pakowana pojedyńczo i właśnie zamierzam wystawić na All, chociaż za 10 zł. Widziałam kiedyś smoczki medela calma używane za grosze (nowe kosztują 50 zł). Ja kupiłam nowy a użyty był raz tylko w szpitalu i co, miałam wywalić? Sprzedałam za 25 zł.

Gość gość
gratis dodać używane nakładki do karmienia lub smoczek czy pół opakowania wkładek laktacyjnych? Myślisz,że to kogoś skusi do zakupu? Chryste..... xxx za darmo na graty z chaty ludzie nie o takie rzeczy się zabijają... ja kiedyś dałam dla jaj pół paczki podpasek i 8 tamponów i były maile z żebraniną proszę, pięknie proszę, także wiesz...

Gość gość
13:28 no może syfiary twojego typu kupują dziecku używane smoczki, ale matka, która dba o higiene swojego dziecka w życiu takiego świństwa mu nie zrobi. Rzygać się chce na myśl, ze w ogóle ludziom przychodzi takie cos do głowy.

Gość gość
Nie wiem, no te wkładki to jeszcze pół biedy,a le używane smoczki i nakladki do karmienia? Czy wy na serio byście chciały brac coś po kimś do ust?

Gość gość
Już tłumaczę, bo sama jesteś syfiara i nie rozumiesz. Smoczek nawet raz użyty przez noworodka jest czyściejszy niż kupiony przez ciebie ciuszek w lumpie czy podkład poporodowy luzem z opakowania zbiorczego. Ponieważ smoczek możesz wysterylizować w 100 stopniach i gotować do woli, a ciucha i podkładu już nie!!!! Ale durne syfiary twojego pokroju nie wiedzieć czemu kupią na allegro podkład na sztuki, czy majtki siatkowe, a smoczka nie. I nie myślą, że te podkłady pakował brudnymi rękami jakiś zbok i robił sobie przy tym dobrze. Wsadzą sobie w majty po porodzie wprost na poszyte krocze i one nie widzą, ze są syfiarami... śmiechu warte.

Gość gość
13:44'świetnie przygadałaś SYFIARZE z 13:37

Gość gość
Czyściejszy? Serio? :O To tylko potwierdza moje zdanie o syfiarach takich jak ty. W lumpie nie byłam bo stac mnie na nowe rzeczy i SMOCZKI. Podkładów równiez kupowałam całe opakowania. Zostało mi pól paczki Hartmann za 50 zł i jakoś ich nie sprzedaję, zeby mi się zwróciła połowa:O no ale zawsze miałaś 25 zyla na szaleństwo lumpeksowe

Gość gość
Gośc 13:44 a podkłady , które nie są na sztuki tez ktoś musiał zapakowac i dotykać, więc ty tez wkladalas sobie takie w majtki. Poza tym co to za chore fantazje ze zbok robil sobie dobrze na widok podkladu poporodowego? kafeterianki sa chore

Gość gość
Tak czyściejszy, serio! Panimajesz psia mać??? PS. Hartmann nie kosztuje 50 zł, chciałaś zaszpanować Hartmannem? Ja miałam Hartmann za 19 zł. Nigdy nie byłam w lumpeksie, a 25 zł wrzucę do skarbonki córce, bo grosz do grosza i bedzie kokosza :P Bogaci są bogaci bo szanują każdy grosz, a nie rozpyerdalają w lumpexach jak biedni:)

Gość gość
14:06 ty chyba jesteś upośledzona...Serio nie widzisz różnicy w podkładach sprzedawanych luzem niż jak się kupi całe opakowanie.?Owszem , też ktoś to pakuje do wysyłki, ale nie dotyka bezpośrednio podkładu tylko opakowanie! chodzi mi o takie coś http://allegro.pl/hartmann-podklady-poporodowe-molimed-comfort-midi-i6010607987.html serio nie brzydziłabyś sie? najpierw ktoś to pakował a potem wkładasz to w majty, fe!!!

Gość gość
Malo wiesz. Hartmann kupowałam 4 lata temu i za dwa opakowania płaciłam stówę, panno czyściejsza.

Gość gość
14:03 jesteś zdrowo yebnięta, o co szczekasz, przeciez ta dziewczyna sprzedała smoczek a nie kupiła używany!!!!pisała, że miała wszystko nowe i firmy też miała z górnej półki, medela, lansinoh

Gość gość
Gośc 14:13 no ale po co ty mi pokazujesz zdjecie podkladow? Czy ja ich nigdy nie widzialam? Dla mnie nie ma roznicy bo i twoje i tamte na luz ktos dotykal.

Gość gość
14:14 to albo się dałaś skroić nieżle, albo hartmann potaniał :)

Gość gość
Po co sie sama bronisz?:D:D

Gość gość
matko z córką jakie okropne te ubrania sam lumpeks, sprane, pomięte.

Gość gość
14:16 ale moich nikt nie dotykał bezpośrednio tylko opakowanie! podkłady są maszynowo zgrzewane w opakowanie, durna pało!!!!!!

Gość gość
No faktycznie tez nie macie sie czym podniecac ja mialam zwykle najzwyklejsze z apteki i jakos krzywda mi sie nie stala

Gość gość
14:20 ale nie czułaś sie komfortowo

Gość gość
gość dziś 14:16 ale moich nikt nie dotykał bezpośrednio tylko opakowanie! podkłady są maszynowo zgrzewane w opakowanie, durna pało!!!!!! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Spoko dalej zyj w matrixie. Oczywiscie nikt ich nie dotykal masz racje. I nie ubliżaj bo ja cie nie wyzywam.Wtracilam się tylko w twoja sprzeczke z inna kobieta ale widze ze niepotrzebnie bo jesli ktos ma inne zdanie niz ty to od razu jest durna pala. Nie na sama klasa od ciebie bije

Gość gość
To mogłaś sie podpisać bo myślałam, że to ta co mnie wyzwała od syfiar. Sory :)