Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pedofilia w KK

Polecane posty

Gość gość

ChciAlabym sie wypowiedzieć na temat spotlight i reakcji na tego Oscara wśród prawicowych dziennikarzy. Pedofiloa zawsze jest zla, ale gdy dopuszcza sie jej ktos kto powinien byc wzorem dla innych jest gorsze. Wiec nie jest ona równie straszna jak dopuszcza się jej ksiądz czy nauczyciel czy ojciec a inaczej jak dokonuje tych aktów ktoś po kim nic dobrego nie można sie spodziewać. Uważam ze nagonka na KK czy inne religie gdzie taki czyn nie jest ścigany-islam nie powinna byc w stylu kazdy ksiądz to pedofil tylko jak można dla swojego dobra ukrywać i nie wydawać zwyrodnialców. Ja domyślam sie ze swojej matki czy dziecka nie bardzo chciałoby sie wydać policji ale to trzeba tak wplynacqq na tego co zle czyni by sam uznal ze zrobil cos złego. Wychowalam sie w wierze katolickiej ale właśnie przez takie zatajanie dla przez Kosciol, uznałam ze nie chce żadnych pośredników miedzy Bogiem a mną

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak pedofilia, ani pojęcia dziecko dorosły, ani wieku w którym sie jest dojrzałym lub nie, to poprostu propaganda katolo - feministyczna.

Gość gość
kobietom przeszkadza, że mężczyzni zwykle wolą młodsze i też w celach łatwej ekspansji np. pozajmowanie miejsc pracy w szkołach, stworzyły termin pedofilia.

Gość gość
Szkoda gadać

Gość gość
a w ogule skąd pojęcie że zwyrodnialec, wykorzystywacz, gwałciciel jest zawsze ten starszy większy? Ideologia feministyczna mająca bardzo niewiele wspólnego z rzeczywistością.

Gość gość
Czepiacie sie rzeczy nieistotnych. Pedofil to tez moze być kobieta co również moim zdaniem jest na równi z księżmi nauczycielami. Widzę ze nie macie raczej rozkmin na ten temat. Moze to i dobrze. Szczerze nie rozumiem tych wstawek o feminizmie. Co to ma do czego? Wywolac klotnie? Nie ze mną takie numery. Mnie odkąd jestem mama bardzo przerażają tematy chorób czy zla które moze sie przytrafić mojemu dziecku. Ale szczerze to w sumie na chłopski rozum temat księży pedofili powinien gorszyc. A czasem jest tak ze taka Uwaga jedzie do pcimia dolnego ze proboszcz pedofil to stoją takie dewoty i bronią księdza no pomnik smoleński zrobil to dobry pasterz