Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Serio uważacie, że dzieciaki patolek będą pracować na nasze emerytury?

Polecane posty

Gość gość

Serio tak wam się podoba, że mnożą się na potęgę? Chodziłam do klasy do podstawówki z dziewczyną z takiego środowiska. Jej rodzice na wiecznym zasiłku, nie pracowali chyba nigdy. Ona oczywiście 2 razy powtarzała klasę po drodze więc po piątej klasie większy kontakt mi się urwał. Pamiętam jak ona jako 14 latka prowadzała się z chłopakami, którzy byli pełnoletnii nie lepsi od niej. Już się wtedy malowała i ubierała wulgarnie. Ja zaczęłam naukę w 1kl liceum, a ona już chodziła z brzuchem. Jej siostra miała 18 lat i dwoje dzieci, bracia jeden w poprawczaku, a drugi też mąciwoda nie lepszy. Ale teraz najlepsze :D W zeszłym roku leżę sobie na położniczym po urodzeniu dziecka z młodą dziewczyną 16 lat, a tam wpada moja stara "znajoma" odwiedzić córeczkę i wnusia :D Poważnie uważacie, że tego typu ludzie będą pracować i płodzić podatników? Przecież właśnie ta młodociana córeczka młodocianej mamusi powiła 4 pokolenie nierobów. No cudów nie ma.

Gość gość
No już nie generalizujmy, że każdy z patologii zostanie w patologii na wieki wieków.

Gość gość
Nawet jak będą pracować to niekoniecznie w Polsce. Kasy na emerytury i tak braknie:P Na starość zostaną głodowe zasiłki albo paczki żywnościowe z MOPSu

Gość gość
"No już nie generalizujmy, że każdy z patologii zostanie w patologii na wieki wieków. " ---- poczytaj sobie na ten temat. 99 procent patologii pozostaje w patologii, rodzi kolejne pokolenia nierobów, bezrobocie, nieudolność i biedę się dziedziczy niestety.

Gość gość
:-D to może ty autorko zacznij sie rozmnażać żeby były dzieci lepszego sortu

Gość gość
daj te dane o 99% patologii debilu, za 40 lat i tak emerytur nie będzie bo za mało dzieci się rodzi, patologii czy nie patologii, rodzi się za mało!

Gość gość
w 2015 r. urodziło się o 17 tys dzieci mniej niż w 2014. Jak tak dalej pójdzie to za 200 lat Polaka będzie trzeba ze świecą szukać. Przybędą islamiści, murzyni, afrykańczycy. Emerytur i tak nie będzie dopóki będziemy rodzić po 1 lub 2 dzieci. Za 40 lat przy takim przyroście naturalnym Polska ogłosi bankructwo!

Gość gość
no a co do patologii autorko zakładając ten temat wierzę , że jesteś ekspertem zatem -ja zostałam tu nazwana patologią za wielodzietność i karmienie dzieci mlekiem modyfikowanym -patologia na tym forum to też praca / bądź jej brak -porody naturalne i cc również patolki no tu by można napisać hoho bo na kafeterii są same polki -patolki :-) więc módlmy się CO Z NAMI BĘDZIE JAK NIE DO BOGA to do klamki ,albo makaronu wedle wyboru .