Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćewa1993majew

pytanie do fryzjerek albo babeczek ktore same farbuja wlosy ;)

Polecane posty

Gość gośćewa1993majew

Witajcie. Farbowalam włosy u fryzjerki jednak ostatnio poszłam na studia, przestalam pracować i probuje dokonać tego sama w domu. Wybrałam farbę loreal ale mam włosy do ramon i musze rozwodnic to farbę bo inaczej nie starcza na cala głowę. Farba niby pokrywa ok ale kolor nie jest tak jednolity. Czy ma znaczenie ze np kupie dwa opakowania i naloze więcej farby na głowę? Wtedy wyjdzie lepiej? Doradźcie.

Hej:)Nie baw sie w zadne dolewanie wody,bo nie recze za skutki:DJesli masz naprawde geste i grube wlosy,to kup 2farby,chociaz loreal jest dosyc wydajny i spokojnie starcza na pokrycie wlosow do ramion.

Gość gość
Kup 3 opakowania, i na każde farbowanie bierz 1.5 opakowania. Też mam włosy do ramion i tak robię.

Gość gośćewa1993majew
Ok to poleca po druga farbę i nie bede wariować. I tak wyjdzie taniej niż u fryzjerki zwłaszcza ze teraz sa w promocji w rossmanie

Gość gość
matko rozwodniła farbę woda i jeszcze się dziwi ,że efekt nie ten :D

Gość gośćewa1993majewsk
W sumie to teraz pomyślałam jak głupio zrobiłam i aż z samej siebie chce mi sie śmiać. Ale jak nalozylam na na głowę i zabrakło to co miała zrobić? Rozcienczylam bo i tak bym po drugie opakowanie nie pobiegla