Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wesele na 85 osób moze byc fajnie? Nie jest za male?

Polecane posty

Gość gość

Jak wyglądały u Was takie wesela. Może udać sie takie wesele? Może być fajnie i wesoło?

Gość gość
Moje było na tyle. Najbliższa rodzina wójkowie ciocie i znajomi. Było b fajnie. Norma u mnie w rodzinie są na 300 osób ale jak się okazało ( pomijając koszt) -)ze mam na salę czekać ze 2 lata to sobie darował am. Zrobiłam po kilku msc ach mniejsze

Gość gość
Musi być trochę młodych żeby brali udział w tańcach konkursach itp było fajnie a na parkiecie zawsze tłok bo młodych sporo a sala mala

Gość gość
Bedzie u nas dużo młodych osob. My zapraszamy najbizsza rodzinę i duzo znajomych. Nie utrzymujemy kontaktu z dalsza rodzina i nawet jakbym chciała zrobić duże wesele to nie miałabym kogo na nie zaprosić.

Gość gość
To w czym problem? :-) ja miałam ten problem ze nie " odprosilam"tych u których bylam:-) będzie fajnie zresztą młodzi powinni z każdym zamienić parę słów, po swoim na 80 parę osób byłam zmęczona a co dopiero na dużym? Zresztą teraz i 80 osób to dużo w tych czasach:)

Gość gość
Moze i tak. Chociaż u mnie każdy wyobrażam by sobie większe wesele i no moje siostry cioteczne zaprosily 250 osob jakas strasznie daleka rodzinę której na oczy nie widzieli i sąsiadów pelno oraz znajomych rodziców byle by bylo duzo osób i wyszlo ze nikt się nie znal ale miały duże wesela. Wiele osób tak robi jak rodzice placa bo każdy chce sie pokazać a tym bardziej rodzice i wymagają duzo gości.

Gość gość
Boje sie ze będzie drętwo ale liczę ze duza liczba młodych osob w tym gronie da rade sie fajnie bawic i nie będzie nudno.

Byłam kiedyś na naprawdę fajnym weselu na bodajże ok. 70 osób, także da się :) Nie liczba osób decyduje o tym, czy impreza jest udana :)

Gość gość
Mam nadzieje. Niestety mam w bardzo bliskiej rodzinie osoby które i tak mnie obgadaja ze Male wesele i ze nie bylo fajnie, no ale niestety musze ich zaprosić.

Gość gość
Ja mialam na 30 osob i bylo super

Gość gość
wesele na 300 osób może być paskudne, jeśli trafią się na nim osoby, które się nie znoszą. Lepiej mniej, a sprawdzonych, które chcą przyjść i was uszanują, niż zbieranina, która znalazła się na weselu przypadkowo.

Gość gość
Udane wesel nie zależy od ilości osób. Kiedyś byłam na weselu, gdzie bylo 30 osób i było to jedno z lepszych wesel- dwie strony się zintegrowały, każdy z kazdym się bawił.

Gość gość
Mam nadzieje, że moje takie bedzie. Mam nadzieję, że będę czuła się pięknie w tym dniu i będę czuła się najszczęśliwsza.

Gość MET BUD Konstrukcje Stalowe
Propozycja idealna na piękny ślub w plenerze! Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Dysponujemy własną halą produkcyjną wyposażoną w najwyższej klasy maszyny i sprzęt do obróbki metali. Nasz zespół to wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, którzy elastycznie podchodzą do każdego Klienta. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać każdym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazynów. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przekłada się na wysoką jakość naszych produktów i usług. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynajęcia na piękny ślub w plenerze!

Gość gość
nie ,takie nie moze byc fajne. takie jest wyłącznie do bani nie bedziesz sie czuła "pięknie i najszczęśliwsza" musisz naj***c co najmniej dwie setki do namiotu i wtedy bedzie gitara

Gość gość
U mnie 54 osoby było to 22 lata temu i do dziś wspominają super zabawę!!!! To nie od ilości, a "jakości" gości zależy

Gość gość
Moja koleżanka w ubiegłym roku robiła wesele córki...skromne bo właśnie na 60 osób. Trochę się bała, że będzie drętwo. I co się okazało? Zabawa była nieziemska, panowie z zespołu zaskoczeni, że takie małe wesele może być aż tak z******te. Nawet poprosili młodych o zgodę na to, żeby przyszłym klientom pokazywać film z tego wesela. Dobra zabawa nie zależy od ilości, ale od...gości. Jeśli potrafią się bawić, to możesz być pewna, że wesele będzie udane.

Gość gość
My robiliśmy wesele na 80 gości i to było przyjęcie pod namiotem halowym…. Zawsze chciałam takie wesele nie w zamkniętej restauracji. Mój narzeczony znalazł super firmę która zajmuję się wynajmem takich namiotów http://www.namiotyhalowe.pl/