Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mabababa123

Polskie ubranka dla dzieci

Polecane posty

Gość mabababa123

Kochane mamy, czy mozecie polecic ubranka polskich firm, dobrej jakosci i w przystepnej cenie. Osobiscie mam juz dosc zary, h&m itd itd ale boje sie, ze jakosc naszych ciuchow nie jest znowu najlepsza. Nie chce tez wydawac nawet najmniejszych pieniedzy na cos co po pierwszym praniu bedzie sie nadawalo jedynie na scierke do podlogi. Podzielcie sie opiniami. Tylko prosze bez reklam!

Gość gość
Up

Gość gość
pisać ! chyba nie wszystkie ubieracie w śmierdzącą chińszczyznę !?

Gość gość
Tez jestem ciekawa

Gość gość
Wszystkie teraz w hm kupuja albo w next!

Gość gość
cocodrilo, mimi

Gość gość
Bardzo fajne i dobre gatunkowo są ubranka z firmy Anna. Polska firma,fajne fasony- modne, wygodne i dobry gatunek.

Gość gość
Z cocodrillo mialam jedna koszulka i faktycznie po praniu nadal dobrze wyglada. Widzialam tez mini, fajne fasony ale jak gatunkowo?? Anna - po praniu sie nie mechaca?

Gość gość
Ja uwielbiam Endo. Ubranka są bardzo pomysłowe, kolorowe, ciekawe, często z zabawnymi napisami. Jakość bardzo dobra. Niestety, ceny nie są niskie, dlatego ja zawsze kupuję na wyprzedach (do - 80%).

Gość gość
Co do firmy Anna- nie mechacą się. Ja jestem bardzo zadowolona. Ubranka są wygodne. Kupuje dla pięciolatki, więc dużo znoszą :-D

Gość gość
A gdzie kupujesz tej firmy Anna, bo jakos nie moge znalezc

Gość gość
Endo fajne, ale znowu nie takie tanie

Gość gość
ale endo nie jest polskie... masz całą masę niżowym marek, ale drogie, bo to jacyś niby projektanci robią... wojcik jest polski i reserved był, ale teraz nie wie...

Gość gość
Wojcik drogi. Widzialam fajne ciuchy polskich producentow na allegro, ale obawiam sie, ze jakosciowo sa kiepskie

Gość gość
wójcik drogi i słaba jakość, szczególnie jak za taką cenę...

Gość gość
Czy polacy nie moga produkowac czegos co jest dobrej jakosci i w rozsadnej cenie? Tez mam juz dosc hm i nexta

Gość 7wodaPOkisielu
Ostatnie z metka Wyprodukowano w Polsce kupiłam przez allegro, zwykle lubię ubranka z f&F, kupuję też w Pepco, bardzo rzadko w h&M i smyku bo za drogo moim zdaniem... A dziecko i tak w tym długo nie pochodzi...

Gość gość
Szulalam body na 104 albo 110 i kupiłam na allegro u jakiegoś pana co się nazywa Marcinkowski. Bardzo fajne mięciutkie i nigdzie nie widziałam takiego wyboru w rozmiarach bodziakow. Innych ubrań tam nie kupowałam ale body super. Nie zmniejszyly sie po praniu:). Za to do d**y 5-10-15. Ciuchy zmieniają sie jakby ktos je w 90 stopniach wypral koszulek bluzek z stamtąd nie polecam. ALe mamy kurtkę i polar i sa bardzo ok:). Najczęściej kupuje w cool club h&m i ca ale tylko wyprzedaże. Inaczej slabo sie oplaca. Ta firma na allegro sprzedaje. Jak mi będzie potrzeba cos innego to może nawet bym na próbę kupila. Bodziaki naprawde ok.

Gość gość
mnóstwo ślicznych, tanich, używanych angielskich ubranek dla niemowląt w świetnym stanie! sklep internetowy http://e-rafix.pl

Gość gość
Mrofi .batyr. ewa kluczyk

Gość gość
Ja slyszalam, ze ewa kluczyk sa kiepskiej jakosci. Ktos kupowal?

Gość gość
Ja tez sprawdzalam te zestawienia polskich marek, ale tez sie zastanawiam co z jakoscia.

Gość gość
A moze ktoras mama kupowala te tanie polskie spiochy na allegro bo nie wiem czy zamawiac.

Gość gość
Up

Gość gość
Kupowałam te tanie i powiem szczerze że lepsze gatunkowo były rzeczy z odzieży używanej. Przynajmniej widzisz jakie te rzeczy są po praniu. A szczerze po takich maluszka to rzeczy są jak nowe . To moje zdanie nie każdy lubi kupować używane ciuszki dla dziecka.

Gość gość
Wiecie co, sprawdzalam ceny polskich ciuszkow i np h&m i jestem w szoku. H&m ma np ekologiczna bawelne i np body sa w tych samych cenach co polskie. Nie wiem jak to sie dzieje, ze polskie firmy sie tak cenia

Gość gość
ja ostatnio kupiłam body w h&m, 3 pary w cenie 2, wyszły po 15 zł. W normalnym sklepie są koło 20. nigdy nie kupuje ciuszków w hm bo według mnie jest tam za drogo, ale te body są rewelacyjne, milusie w dotyku takie bardziej śliskie i fajne kolorki

Gość gość
te body hm rozmiar 98, ale są duże, polskich firm 104 już za małe na moją kluche

Hejka :) My kupujemy dla syna w naszym osiedlowym sklepie w Ozorkowie nicomag fajne ciuchy maja, bajkowe i nie tylko . TYLKO POLSKIE przede wszystkim z lepszej jakości i z cenami nie szaleją. wiem ze maja tez w necie sklep. Polecam