Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Misspkproject

Polecane posty

Gość gość

Hej, co myślicie o Misspkproject ?

Gość gość
Bardziej amerykańska niż amerykanie o insta życiu. Sztuczność goni sztuczność.

Gość gość
A ja ją bardzo lubie :)

Gość gość
Może ktoś wie jakim cudem mało znana yt, gości na planie drugiej szansy i tego typu serialów? Ma mało wyświetleń, a tylko same współpracę ze steamastrem, beglosy, the body shop, yosol, mało tego nie przyzna sie zadnej współpracy. Tylko długo szukałam dodatków do pokoju Natalki.... A pozniej wszystkie mamy yt reklamują te kocyki ... Kolejny słup reklamowy ......

Gość gość
Okropnie sztuczna, ma kij w d***e i nadmuchane ego!! Kiedys jeszcze na samym poczatku byla w miare nomalna, ale teraz po śmierci ojca ,tragedia...psychiatra by sie jej przydał!! I macie racje słup reklamowy na maxa. Obecny filmik to same reklamy!!! Mam wrazenie ,ze gada od niechcenia jakby do plebsu!!!!!

Gość gość
Jedyne, co mi się podoba, to jej dom. Zaglądam na jej vlogi z nadzieją, że zobaczę trochę więcej. Ale reszta to już żenada. Zaczynając od tego, że zdaje się ma męża z głową na karku, na jakimś lukratywnym stanowisku. Co taki gość robi z laską, która pokazuje swoje szminki i staniki do kamery? Po drugie, kobieta nie potrafi się malować i bardzo się postarza (te czarne krechy). Styl ubierania się ma tandetny, który woła "patrzcie, mamuśki też mogą się fajnie i seksownie ubrać" - ale efekt jest odwrotny. Falbaniaste spódniczki do połowy uda nie wyglądają dobrze na kobiecie 30+ z ostrymi rysami twarzy (efekt dzidzia piernik). Z takim potencjałem (kasa, uroda, ładna figura) mogłaby wyglądać jak milion dolarów. A wygląda jak typowa mamusia z przedmieścia, która się stara, ale nie wychodzi.

Gość gość
Też jej nie lubię. Gada jakby jej się nie chciało i musiała. Trzeba pokazać te szminki no bo współprace. Dostała szczoteczke foreo to umiała tylko powiedzieć że jest fajna, fajna no fajna. Żenada. Ale niezłe musi mieć wtyki że się załapała do tvn, bo ciekawych reportaży to oba nie umie robić.

Gość gość
Nasza Miss zrobiła w filmiku mały "disclaimer" na temat uwag widzów, że jest bardziej amerykańska od amerykanów (haha, czy ona nie widzi ironii?) Otóż jej mąż i dzieci mają obywatelstwo amerykańskie. Zakładając, że mąż jest chyba jednak polakiem (ma polskie imię) i co najwyżej zdobył amerykańskie papiery - tak, tym samym potwierdzasz, że jesteś bardziej amerykańska, niż amerykanie :D

Gość gość
Mi się wydaje ze ona przechodzi depresje. Strasznie schudła i ta poszarzała cera wygląda jakby wypalała 2 paczki papierosów dziennie. Myśli że jest kimś wyjątkowym a wcale nie jest!!!!! Kobieto jesteś takim samym człowiekiem jak ludzie których codziennie spotykasz na ulicy.

Gość gość
Czytam te fora o vlogerkach i dla was co druga przechodzi depresję ;) Chociaż nie podobają mi się te sentymentalne wstawki, jak np. sytuacja w chicago, jak ze łzami w oczach opowiadała, jak właśnie zatęskniła za rodziną w polsce (którą zostawiła na kilka dni). Jak cię łapie melancholia, to wyłaczasz kamerę, a nie smędzisz do kamery i puszczasz to do internetu... Fakt, schudła, ale wydaje mi się, że wróciła do swojej normalnej wagi po ciążach. Może nie za bardzo służy to jej twarzy, bo o ile rysy ma bardzo ładne, to niestety twarz zaczyna jej się brzydko starzeć. Dlaczego uważasz, że ona myśli, że jest kimś wyjątkowym? Jakoś tego nie zauważyłam. Bo je borówki amerykańskie na śniadanie i kupuje bieliznę vs? Każdy żyje tak, na ile go stać i na ile sobie zapracował. Z pewnością nie jest jakimś bóstwem i indywiduum, ale umówmy się - nie jest też przeciętną jolką z ulicy, z kiepska pracą, byle jakim mężem, nie potrafiącą sie poprawnie wysłowić.

Gość gość
Też tak uważam.

Gość lilka kossak
Maz chyba urodzil sie w Stanach, tam tez mieszkaja tescie Pauliny, stad jego obywatelstwo. Strasznie usypiajacy ma glos ta kobieta, a jedyne co pozytywne wynosze z jej filmow, to niezle pichci I to czesto naprawde czasochlonne potrawy, pewnie dobrze sie sprawdza jako kura domowa. Uroda przecietna, meskie rysy twarzy I zaden make up tego nie zmieni.

Gość gość
Czyżby miska usunęła wątek z kafe? Był taki na którym dziewczyny pisały co o niej myślały, jak bardzo się zmieniła itp. Czy ja go nie widzę?

Gość gość
Chyba zaleZy jej tylko i wylacznieba dobrych komentarzach, zero hejtu ...tak czy siak jej kanal jest nudny i oparty tylko i wylacznie na reklamach.

Gość gość
Skąd ona się wzięła i kim jest? Czy po prostu dziany mąż?

Gość gosc

nie uwazam, zeby miala sie za nie wiadomo kogo, raczej wyglada mi na osobe, ktora nie ma problemow ze swoim ego, zapewne fajna z niej kolezanka, ale... nie do konca jestem przekonana o jej szczerosci z widzami jej kanalu, wogole nie czuje tego, jakoby miala miec taki rewelacyjny, bezposredni kontakt z odbiorcami, mi wyglada na osobe dosc skryta, zamknieta w sobie, baardzoo!! pozornie otwarta na ludzi ( porownaj np. z taka Raadzka, ktora ma praktycznie "serce na dloni"), byc moze ten emocjonalny dystans sprawia tylko wrazenie tej nieszczerosci. Mam watpliwosci , czy ona rzeczywiscie potrzebuje tych porad internautow, o ktore tak czesto prosi, bo ja odnosze wrazenie, ze jest raczej typem osoby, ktora ma d....e cudze opinie. Przyznam tez, ze jej kanal nie jest jakos zajebiscie wciagajacy, jest doslownie o wszystkim, a zatem... o niczym, moze przydaloby sie skupienie na jednym zagadnieniu( na przyklad na modzie, jej wybory zakupowe uwazam za trafione, generalnie potrafi dobrze sie ubrac), a zamiast tego, jak juz ktos zauwazyl, jest mnostwo reklam rozmaitych produktow ( nawiasem mowiac, tez nie jestem przekonana, czy ona na pewno taaaka wielka kase na tym robi i ma tyyyle tych kontraktow reklamowych, zaloze sie, ze min 90% marek otrzymuje od niej reklame gratis- po prostu musi czyms wypelnic te filmiki, a fajniej by bylo jakby wykazala sie swoja wlasna inwencja tworcza, 

Gość Misstrzyni

Kocham oglądać jej gotowanie, bo ona nie ma bladego pojęcia o kuchni. Generalnie wszystko pieprzy, te tej obrzydliwe kurczaki w soku brzoskwiniowym bleee, seler naciowy z bodajże masłem orzechowym wtf, żurek z torebki, ubogi rosół, w którym króluje woda i risotto z ryżu jaśminowego hahahaha i składniki oddzielnie dodawane tj. ryż w osobnym naczyniu, a cebula, szparagi w oddzielnym. To wszystko musi być tak obrzydliwe, że aż współczuję tym, którzy muszą to jeść. Już sobie wyobrażam tego męża dojadajacego poza domem (chyba że facet nie ma smaku) i wszystkich gości, którzy koncentrują się na borówkach i orzechach. 

Gość Gość

Jestem rozczarowana jej kanałem, bo robi z niego czystą reklamę produktów. Nudne, nieszczere, mało konkretne. Powracając do video z przed 3 lat, taką PAULINE chciała bym oglądać. Kilka razy pytałam ją o krzesła i kredens w komentarzach, wiadomościach prywatnych jak również na Instagramie nigdy nie odpisała! Wychodzę więc z założenia że kupiła to za swoje pieniądze, meble nie były sponsorowane więc nie ma zamiaru o tym pisać ani odpowiedzieć chociaż by na głupą wiadomość skąd ten mebel. Gdyby jednak meble było sponsorowane mówiła by o tym do za rzygania tak jak teraz o produktach Lidla. 

Gość dddddd

Ile ona kupuje shitu, pewnie część sprzedaje, ale materializm level hard - wtrącam angielski jak Misska w filmikach ;) Dałam jej unsuba, ile można patrzeć na sponsorowane filmiki, jest nieautentyczna w swoich reklamach, tu Bonprix i ciuchy z Lidla, a tu 303 Avenue i Saint Laurent... i nie, Misska by na Bonprix bez zapłaty nawet nie spojrzała.

Gość Msjl

Mnie denerwuje to,ze ciagle mruczy cos pod nosem,mruczy i cos dopowiada zamiast mowic glosno do kamery. Pomysly ma fajne,najbardziej lubie cook vlogi,zawsze zdrowo i ciekawie,no ale to mruczenie,odwracanie sie od kamery i powtarzanie tego samego sprawia, ze nawet jak jest cos ciekawego to wylaczam film. A szkoda,bo bardzo zaradna kobieta i typowa Pani domu 😉

Gość Mini

Ja tez lubie te vlogi o gotaniu, nigdzie sie tak nie usmieje. Juz zaczela robic dobry rosol, ale nie, musiala odlac czesc i dodac wode 😫 To juz nie rosol Paulinko, to woda rosolowa.

Gość baska

ja tej baby juz nie moge, nic sie kupy nie trzyma. lui witą, drogie keicki a za chwile lidl i bonprox 😕 najbardziej nie lubie, jak pytam ja o cos a ona olewa. ale jak juz jej napisac: boskie nogi, piekny kolor lakieru, wlosy itd to juz dziekuje

Gość Gość

A gdzie ona pracuje?