Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odkąd przestałam nakłądać podkład, puder, fluid

Polecane posty

Gość gość

( zwał jak zwał) widzę coś strasznego na twarzach polskich kobiet ( polskich bo mieszkam w PL) Lubię się malować, ale zawsze nakładałam mało fluidu czy pudru. Zazwyczaj był jasny i zazwyczaj taki co to się wchłania, rozświetla i dostosowuje do cery i wydawało mi sie, że jest SUPER. Od dawna nie nakładam tego cudu i co widzę? około 90% kobiet ma strasznie widoczny fluid/puder na twarzy. Zazwyczaj za ciemny , zazwyczaj mają go za dużo. Z daleka wyglądają jeszcze, jeszcze ale z bliska? Dramat. Ponad połowa ma nienawilżoną niezadbana cerę przez co to wygląda jeszcze gorzej. Az strach pomyśleć że mogłam wyglądać podobnie.

Gość gość
no dokladnie, ale czego sie spodziewac skoro uzywaja taniochy. duza czesc woli kupic i nawalic na twarz tanioche niz kupic jeden porzadny podklad, ktorego mozna uzywac oszczednie.

Gość gość
17.23 Dokładnie. Taniocha i byle dużo nawalić na gębe:) O nawilżaniu i peelingach już nie pamiętają i znowu gęsto na twarz nałożą podkład że niby nie widać:) Tylko ze około 25-27 lat nadmiar używania podkładów widać i to już pod podkładem. Robią się zmarchy a skóra łuszczy się z odwodnienia skóry. Moja kuzynka taka mądra była i tapetowała się już gdy miała 16 lat, dziś ma 27 i straszna skórę na twarzy.

Gość esma2
Jak tani puder to i efekt marny. Ja używam Dermablend korekta 3d który ładnie wtapia się w skórę i kryje moje blizny to twarz wygląda naturalnie i jest matowa tak jak chciałam.

Gość gość
a jak się malowałaś pudrem to tego nie widziałaś?:O dopiero jak przestałaś to się taka "mundra" zrobiłaś? widocznie za dużo tego fluidu kitowałaś na ryj i do oczu przy okazji:O

więc ciesz się jak i ja się cieszę, bo nigdy takich gówien nie musiałam używać. Zawsze powtarzam, że po takie rzeczy sięgnę dopiero jak będę do tego zmuszona przez moją cerę, np w wieku 40 lat i uwierz taka ''niemalowana'' buźka wygląda lepiej kiedy stanę obok dziewczyny z najlepszym podkładem.

Gość gość
Jestem Ci bardzo wdzieczna, ze bylas laskawa podzielic sie z nami swoimi przemysleniami :D Dziekuj****ardzo wplynelas na moje zycie :D