Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wegetarianizm pozytywnie wplywa na urode?

Polecane posty

Gość gość

Bo chcialabym nia zostac ze wzgledu na zwierzeta, ze mi ich szkoda, ale jestem tez ciekawa czy faktycznie tak pozytywnie wplywa na wyglad? Bo tak slyszalam...Że wlosy, cera sie poprawiaja itd

Gość gość
Te wegetarianki, które znam, zawsze miały ładne włosy, także przed zmianą diety. Cery takie sobie. I niejedna jest gruba. Także nie sądzę, żeby samo odstawienie mięsa tak pozytywnie wpływało na wygląd...

Gość gość
Ogólnie odmładza, osoba wygląda młodziej i świeżo

Gość gość
Ja chciałam zostac wegetarianka, ale nie wytrzymalam i w koncu znowu zaczelam jesc mieso, czulam sie dobrze, ale jednak czegos mi brakowało, tez kocham zwierzeta, ale nie potrafie sobie calkowicie odmowic miesa to dla nie za duze poswiecenie, nie jem go duzo ale z wedliny czy kielbasy, albo wolowiny ciezko by mi bylo zrezygnowac, a wieprzowiny i drobiu i tak nie lubie

Gość gość
1,5 roku nie jadlam i nie odnotowalam zadnych zmian na plus. Pewnie zalezy od organizmu, moj potrzebuje miesa.

Gość gość
to są bardzo indywidualne opcje i życia mało aby to racjonalnie udowodnić co nie znaczy że jak ktoś ma zacięcie to i poeksperymentować może ale reklamacji nie przyjmuję.