Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on jest zbyt zaborczy,uzalezniony od seksu,czy ja jestem zbyt zalezna

Polecane posty

Gość gość
Ooo, też miałam na studiach "Krwawą Wandę", ale ona już emerytka leciwa chyba.

Gość gość
U nas jest Krwawa Barbara :) I tez juz jest emerytka prawie ;) Ale trzyma sie twardo, i to nie jej jedyna praca co najlepsze :D Ale zdal!!!!!!!!! :)

Gość gość
ten twój partner to jakiś zboczeniec zamiast zaczekać z seksem do ślubu to ten chce codziennie seks zerwij z nim bo nie normalne

Gość gość
no i pochwalilas sie jaka jestes super, jakie masz fajne zycie, tyle rzeczy wypisalas, ze pewnie ktos cie moze rozpoznac... ja nic nie mowie, ale w twoim zyciu nagromaedzilo sie tyle szczesliwych zbiegow okolicznosci a ty jeszcze stekasz. irytuja mnie takie osoby

Gość gość
Nie, mylisz sie, nie mam super zycia i nie uwazam ze jestem super... Mam problemy z przeszloscia, dlatego napisalam. A chwalic, to chwale faceta, a nie siebie. Chyba moge napisac, ze zdal, prawda? Bede go chwalic, bo wiem ze zasluguje.

Gość gość
Ale po co myslec o tej przeszlosci, na co ci to, wypnij sie na wredne mendy tak jak oni na ciebie :/ zazdroszcza ci i tyle. Ja tez ci zazdroszcze, mnie rowniez rodzina gnoila ale nadal twierdze ze jestem nikim i nie mam nikogo przy sobie. Sory za chamstwo.

Gość gość
Spoko. Ale nie doluj innych. Staram sie nie myslec. Wczoraj mialam gorszy dzien. Dzis lepszy :) Idziemy wieczorem na impreze :) Znaczy niech sie przespi troche po tym kuciu cala noc :)

Gość gość
I to nieprawda ze jestes nikim. Mozesz byc kim chcesz. Nie potrzebujesz do tego faceta.