Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_01

co jest ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość gość_01

Czuje się tak bardzo niepotrzebna w tym świecie.Czuję ,że już nikt mnie nie potrzebuje..Od kilku miesięcy siedzę w domu,nigdzie nie wychodzę ..a dlaczego ? Bo moi "znajomi" i "przyjaciele" których najwyrazniej nie mam mnie nie potrzebują ? Nie utrzymują ze mną kontaktu, nie piszą co u mnie, nie napiszą nawet głupiej wiadomosci co slychac, jak sie czujesz..A jak sie czuje? najgorzej..leżąc w łożku przed komputerem szukam czegoś żeby minąl mi kolejny taki sam dzień..Natchnełam się na to forum żeby się komuś wygadać, bo kompetnie nie mam z kim porozmawiać i dusze to w sobie czuje sie jeszcze gorzej. Ogólnie nie mam chłopaka , i nigdy go nie miałam..Nikt do mnie nie napisze,nie stara się o mnie ..a w tym wieku wiadome ,ze dziewczyna pragnie czułosci :( Co jest ze mna nie tak? Widząc dziewczyny o wiele gorsze ode mnie mające chłopaków doprowadza mnie to do szału , zreszta moje kolezanki wszystkie mają tylko oczywiscie nie ja:( Czekałam już tyle czasu i nic, boje się że już zawsze bede sama :((((((((((

Gość gość
Mam tak samo, identycznie! Dzisiaj też mam swój dołek. Czuje się jak bym to wszystko co ty napisałaś, ja bym napisała. :) W dodatku zaraz będzie wiosna,lato na ulice wyjda zakochane pary i ten widok będzie mnie dobijał.

Gość gość
daj nr komury bede ci milosne esemesy posylal a jak blisko mieszkasz to w wekendy ede cie na bzykanko zapraszal;-)

Gość gość
To moze wyjdz z domu a nie tylko komp.

Gość gość_01
No to PIONA ! nie wiem czemu tak jest , ale własnie tak się czuje..i to w sumie od kilku dni :((((

Gość gość_01
Chciałabym wyjsc z domu pewnie , ale sama ? sama mam chodzić po miescie ? :/

Gość gość
Ja chodze sama na miasto, przecież nie będę sama siedziała w domu bo inaczej fioła dostanę. Radzę Ci, żebyś też to zrobiła, ładnie sie ubierz, a zobaczysz, że przyciągasz uwage mężczyzn i zrobi Ci sie wtedy naprawde lepiej.