Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odchudzanie w Slim Box Poznań

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim, chciałabym się Was poradzić czy ktoś próbował odchudzania w Slim Box w CH Malta w Poznaniu? Może mi ktoś doradzić czy warto na to iść? Wakacje coraz bliżej, więc trzeba myśleć o sylwetce.

Gość gość
Ja nie mam problemów z kilogramami, ale moja koleżanka z pracy owszem. Chodzi do Malty i odchudza się w Slim Box. Jak tak na nią patrzę to widać, że ubyło jej kilka kilogramów. Do tego jest bardziej pogodna, ma więcej energii, więc myślę, że warto skorzystać.

Gość gość
Korzystałam, po kilku razach ubyło mi 10 cm w tali. Kilogramy też poszły w dół. To bardzo dobra alternatywa dla osób, które nie maja czasu na ćwiczenia.

Gość gość
na odchudzanie dobra jest dieta i therm line fast . Suplement z pieprzem kajeńskim , pokrzywą i zieloną herbatą. Bardzo dobre tabletki , które dają efekty , widoczne efekty.

Gość gość
Wpisy zachęciły mnie do tego, by zdecydować się na wypróbowanie Slim Box. Mija miesiąc od kiedy zaczęłam chodzić do Malty na te "zabiegi" i powiem, że przynoszą rezultaty. Boczki coraz mniejsze ;)

Gość gość
Czy Slim Box jeszcze jest w Malcie?

Gość gość
Jak byłam ostatnio w galerii to jeszcze było, ale teraz to nie wiem. Raczej by tego nie usunęli, kiedy to urządzenie cieszyło się popularnością.

Gość xeko131
Ja odchudzam się na własną rękę zamówiłam sobie suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl jem regularnie oraz ćwiczę z Mel B i efekty były widoczne już po pierwszym tygodniu!