Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zróbmy sobie dzidziusia...

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 2 córki ( 6 i 3 lata) . Mam potrzebę, taki instynkt macierzyński na synka. Staram się drugi miesiąc. Tylko mąż jest średnio przekonany... Troje to niby dużo... A ostatnio chyba z 8 testów ciążowych zrobiłam z nadzieją i nic. Teraz znowu będę działać. Owulacja 8 marca...

Gość gość
A jak będzie 3 córka to co? Będzie instynkt na 4 dziecko?

Gość gość
tak jesteś zaprogramowana na rozmnażanie,no i dobrze bo ja się wymiguje to za mnie wyrównasz

Gość gość
No własnie, co jak synek "nie wyjdzie"? I jak mąż jest średnio przekonany to odpuść na razie. Moim zdaniem nikogo nie powinno się w takich kwestiach naciskać, tylko pogadajcie o tym. Może mąż się martwi o utrzymanie - wtedy faktycznie wypada najpier zadbać o finanse a potem starać się o dziecko

Gość gość
to rob dalej tak długo aż do skutku, najlepiej bzykaj sie codziennie, wtedy masz jak w banku, po okresie największe szanse, wiec działaj życzę spłodzenia, synusa

Gość gość
Dziwnie to brzmi -"staram się o dziecko" A mąż się nie stara? U nas to mąż chciałby 3 ale ja zdecydowanie nie chcę 3 i nie przekona mnie.

Gość gość
jesli ma być syn to do spłodzenia musi dojść po owulacji , a na dziewuchę w czasie owulacji tak czytałam ale to zależy od plemników, jeżeli plemnik połączy się z chromosomem y będzie chłopiec jeżeli z chromosomem x to dziewczynka

Gość gość
Ja nie dawno urodziłam synka i maz wspomniał cos o drugim. Powiedziałam ze na razie nie bo dla mnie za wcześnie. I stwierdził ze dobrze ze mu o tym powiedziałem no mógłby zrobić cos bez mojej wiedzy. Życzę ci synka ale nie naciskajcie na siebie to najgorsze co możecie zrobić.

Gość gość
Hehe niektóre wypowiedzi mnie śmieszą... Jak będzie corka to tez dobrze. Byleby zdrowe dziecko bylo. Niektórzy maja instynkt tym bardziej że moje córki mnie naciskają a nie ja męża... A poza tym on powiedział że teraz jest najlepszy moment a boi się poprostu jak ja zmiose poród bo ostatni byl... Trochę ciężki... Przyzwyczaił się ze rodze po cichu... A drugi był głośniejszy

Gość gość
Masz ta ankietę gotowa. Nie ma za co