Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co lepsze randka tylko na kawę czy spotkanie z prostytutką?

Polecane posty

Gość gość

mam do wyboru jutro randkę z dziewczyną, która skończy sie rozmową,pogadamy sobie godzine, może dwie i tyle. Koszty, dojazd 15zł, kawy i ciastka z 30zł. 2 opcja to spotkanie z prostytutką czyli wspaniały seks ze wszystkim na co mam ochotę. Koszty 250zł Co byście wybrali?

Gość gość
a jutro to już ostatni dzień twojego życia że tak się martwisz? może jeszcze raz policz ile masz kasy bo to Cię kręci najbardziej

Gość gość
Kawa i cipka mojej koleżanki z układu. Spotykamy się tylko na sex. Dziewczyny są takie głupie że dają za darmo bo powiesz im miłe słowo. I to nie pierwsza taka :D

Gość gość
Pogadać to możesz z nami na kafe jak chcesz coś od kobiety to tylko prostytutka. Prostytutka to też kobieta i nie musisz wcale mieć seksu. zależy czego chcesz. Ja chodzę na randki z prostytutką do kina albo sam przygotowuję romantyczną kolację we dwoje u mnie dla mnie i prostytutki. Nikt mi tego nie zabroni. A te "normalne" kobiety nie przepadają za romantykami. Ich strata!

Gość gość
ja lubię tylko romantyków

Gość gość
Jako facet - mówię oczywiście kawa. Seks to nie zabawa, a korzystanie z usług prostytutki to upadlanie siebie i (nawet bardziej) jej.

Gość gość
jak o to pytasz to może lepiej daj spokój tej biednej dziewczynie :O współczuje jej,że trafiła na takiego doopka

Gość gość
kawa , ciastko X2 to u Ciebie 30 zl, rozumiem, że za Ciebie samego. A za siebie ma dziewczyna sama zapłacić? Wątpliwe byś zapłacić dziwce 250 za godzinę, jak Ci szkoda 15 zł na kawę>

Gość gość
21-08 musisz być bardzo samotny lub zapracowany lub nie umiejący umówić się z kobietą lub zakompleksiony, że spotykasz się z prostytutką na kolacyjki i spędzasz z nią święta.

Gość gość
Autorze, gdzie podziałem sie?

Gość gość
Podziales* miało byc:-)) Skad wiesz, czy Ona by chciała zebys zapłacił za nia?

Gość gość
Randka to inwestycja jeżeli szukasz kogoś na dłużej ale to kosztuje i pewności żadnej nie masz. Prostytutka za 250 to trochę za droga, ale są tańsze i przynajmniej masz pewność że za/ru/chasz.

Gość gość
gość dziś Kobiety są bezlitosne i jakbyś tyle razy została potraktowana jak "g...." to też byś wolała tą bezpieczniejszą opcję. Kobiety nie lubią romantycznych mężczyzn więc kolacyjki jak to piszesz przyrządzam kobiecie, która mi nie odmówi kolacyjek i nie wyśmieje mnie z tego powodu.

Gość gość
współczuje Ci że na takie trafiałeś,lubie Cię,masz prawo do swojej prostytutki skoro były inne wredne dla Ciebie

Gość gość84_prawdziwy
Skupiliście się tylko na jednym aspekcie...na kasie. A może autor nie specjalnie widzi sens w rankach wychodząc z założenia, że pewnie będzie to tylko jedna randka i koniec. I jeżeli odzywa się jego fizjologia to niech lepiej idzie do panienki, gdzie wszystko jest jasne.

Gość gość
Jest taka stara chłopska mądrość: "Chcesz sprawiedliwości idź do burdelu" Te słowa tylko chłop zrozumie, który nie jedno w życiu doświadczył.