Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wirek

Orbitrek i efekty...

Polecane posty

Hej dziewczyny: ) Czy któraś z was ćwiczyła na orbitreku?: ) Czy zauważyła jakieś zmiany? W jakim czasie ?Czy w ogóle warto?: ) Będę wdzięczna za odpowiedzi... Chciałbym sie chociaż trochę zmotywować do tego żeby zacząć ćwiczyć i schudnąć ale slabo mi to idzie. POMOCY!!!

Ja widziałam zmiany. Zgubiłam boczki :) Nogi też się fajnie ujędrniły i zeszczuplały, ale ćwiczyłam godzinę na orbitreku i godzinę z mel b :)

o to gratuluję: ) a stosowałaś jakąś szczególną diete??; )

Tylko na początku a potem jadłam wszystko oprócz słodyczy i jakiś fast foodów, kabanosów itp itd.

Muszę się w końcu zmotywować bo juz nie mogę na siebie patrzeć. A u mnie z motywacją jest ciężko bo trudno mi uwierzyć że przy małej diecie i ćwiczeniach można odnieść sukces.Mam orbitrek ale robi za wieszak na ciuchy. Ile bym dała żeby mieścić się w stare ubrania które jeszcze do czasu były na mnie dobre... Nie mam silnej woli nie wiem co mam zrobić. Nie wspomnę o tym że jestem niecierpliwia i efekty chciałabym od razu a tak się niestety nie da... :(

Dziękuje: ) może akurat warto spróbować: )

Powiem Ci jedz więcej serków, białka, warzywa, owoce, piersi z kurczaka a mniej tłustych potraw... Nie jest tak ciężko :) w 2 miesiące już zmieściłam się w ciasną spódniczkę lub w spodnie. A i pij wodę a nie napoje słodzone :)

No to świetnie dziękuję za wszelkie rady wskazówki moze akurat dam rade

Witaj! Orbitrek to jedno z najlepszych urządzeń do ćwiczeń, zarówno w celu utrzymania kondycji, jak i spalania tkanki tłuszczowej. Angażuje całe ciało, co pozwala na zdrowe zrzucenie zbędnych kilogramów, zwłaszcza jeśli szkodzi nam nadmierne obciążenie stawów kolanowych. Co do motywacji - i dieta i ćwiczenia są ważne, warto zacząć od zwykłej zmiany nawyków żywieniowych - to potrafi zmienić naprawdę dużo! Ćwiczenia na orbitreku możesz sobie urozmaicać - dla niektórych tego typu ćwiczenia mogą być nużące, a przy okazji ćwiczeń można w końcu obejrzeć chociażby odcinek ulubionego serialu i połączyć przyjemne z pożytecznym! Trzymam mocno kciuki i więcej wiary w siebie!

a mozecie polecic jakis sprawdzony zestaw cwiczen? zastanawiam sie tez nad orbim ale nie za bardzo wiem co sie z czym je w tym temacie, ani w kwestii wyboru ani w kwestii cwiczen ;]

Bardzo polecam ten zestaw ćwiczeń dla średniozaawansowanych: http://www.abcfitness.pl/przykladowy_program_cwiczen.html Stanowi pewien szkielet, który można dostosować do własnych potrzeb odpowiednio wydłużając lub skracając czas wysiłku. Jeśli jesteście początkujące, wystarczy nawet 20 minut ćwiczeń dziennie - stopniowo zwiększajcie wysiłek i będziecie mogły ćwiczyć dłużej, bez ryzyka kontuzji czy utraty motywacji właśnie :)

okej, dzieki, a jaki orbitrek bys polecila? myslalam kiedys nad kettlerem ale troche za drogi dla mnie, moze jakas tansza alternatywa? interesuja mnie okolice 800-1000 zł.

W tej cenie wbrew pozorom można dostać już całkiem niezły sprzęt. Polecam Sapphire Thunder II: http://www.abcfitness.pl/sprzet_fitness/orbitreki_trenazery/orbitrek_magnetyczny_sg-511e_sapphire_thunder_ii_czarny.html Ma 5-letnią gwarancję w systemie door-to-door, koło zamachowe o wadze 8kg, 8-stopniową regulację oporu i sensory pomiaru pulsu - dla początkującego to dobre parametry, a i koło nie jest za lekkie, więc nawet zaawansowani mogą spokojnie odbyć na nim trening. W razie jakichkolwiek pytań dotyczących sprzętu - chętnie odpowiem!

wyglada fajnie, dziękuję :) teraz tylko motywacje znalezc, z tym to bywa gorzej niz z pieniedzmi :D

Gość gość
ja ćwiczylam na orbitreku a w dodatku brałam therm line hydrofast. Schudłam tym sposobem z 5 kg w ciągu miesiaca. Jestem dumna ponieważ przez rok tyle nie zrzuciłam jak w miesiąc z suplementem i orbitrekiem.

Gość gość
Aeroby swietnie wpływają na poprawę kondycji, wspomagaj spalanie tkanki tłuszczowej. Ja szczerze polecam ćwiczenia na orbitreku. Z tego co pamietam to mam orbitrek York. W trakcie spożywam spora ilosc wody Veroni Hydration.