Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak namówić ją na anal?

Polecane posty

Gość gość

Moja dziewczyna nie chce się zgodzić na anal. Mówi zawsze że jestem nienormalny, denerwuje się kiedy ten temat jakkolwiek poruszę, nawet żartem, i nawet kiedy nie mówię tego w kontekście naszego związku. Tak się wzbrania, ale jednak kiedy liżę jej o***t to jest jej dobrze. Jak wsadzę jej tam palec podczas stosunku to zaczyna momentalnie jęczeć. Dziś wsadziłem jej palec w tyłek przy minecie i mogę śmiało powiedzieć że nie wiem kiedy tak dobrze jej było podczas minety. Wręcz mówiła "tak, tak!". No więc jednak te pieszczoty analne dają jej sporą rozkosz, dlaczego więc nie chce się zgodzić na więcej? Jak ją namówić?

Gość przegość
Kup wibrator lub dildo wielkości swojego penisa i przekonaj ją by włożyła ci go w tylek tak jak chcesz jej ty włożyć. Udowodnisz jej ze to nic strasznego a wręcz super przyjemność. A może ci się spodoba, zostaniesz pedałem i to też będzie dla niej spoko opcja bo będzie miała święty spokój.

Gość JacJackowski
Ale z Ciebie miękka faja Moja też miała opory ale powiedziałem jej że albo anal z nią albo z inną Dobrze jej ze mną więc nastawiła tylek Teraz kiedy chcę to mam anal i nie ma już problemu

Gość gość
przegość - bo wy myślicie że anal to od razu wsadzenie całego penisa w dupę i rżnięcie. To trzeba robić delikatnie, krok po kroku powolutku się do tego przygotowywać. Najpierw oswoić z paluszkiem, potem go włożyć głębiej, potem dwa palce, dopiero po jakimś czasie penis i to też delikatnie i oczywiście z porządnym nawilżeniem. a faceci wbrew temu co mówią, powinni też spróbować dać się spenetrować, bo przez odbyt można symulować prostatę i doprowadzić faceta do najsilniejszego możliwego orgazmu. tego też bym chciał spróbować, ale moja dziewczyna się brzydzi nawet pomimo maksymalnej higieny

Gość gość
Pierwsze wejście penisa do tej ciasnej dziurki boli drugie boli troszeczkę mniej trzecie boli jeszcze mniej czwarte jest juz ok a piąte jest przyjemne.....a ostatnie jest mega przyjemne. ;) Ja to tak widzę bez wcześniejszego specjalnego nawilżenia. Troszkę slinki i jazda. :-) Piszę jako kobieta uprawiająca taki rodzaj seksu.

Gość gość
08:59 piszesz w miare sensownie, z takim facetem mozna miec anal, ale wiekszosc by chciala na chama i rozwalic dupsko, kobiety po prostu sie boja

Gość BettyBooSekspertka
Pierwsze doświadczenie analne z penisem nie musi być przyjemne, jeżeli wcześniej nie spróbujecie z czymś mniejszym - np. korkami analnymi lub koralikami :) Koraliki są szczególnie ciekawe, bo wyciągnięcie ich w trakcie orgazmu (podczas stosunku waginalnego), bardzo intensyfikuje przyjemność. Dodatkowo koraliki mają rosnący obwód, dzięki czemu można stopniowo przywyknąć do coraz większych kulek. Wtedy też wypróbujecie różnego rodzaju lubrykanty - tylko dzięki nim poślizg będzie naprawdę komfortowy. Zobacz te kulki: http://bettyboo.pl/product-pol-983-Joyballs-anal-Wave-Short-Blue.html lub ten korek! ma poruszający się w środku ciężarek, a na zewnątrz kobiecą ozdobę ; ) http://bettyboo.pl/product-pol-865-Geisha-Plug-Diamond-Marc-Dorcel.html

Gość gość
Ja wiem jak się do tego zabrać, że trzeba być delikatnym, że można wypróbować zabawki itd. Ale jak jej to wytłumaczyć? Ona po prostu twierdzi że to musi cholernie boleć i za chiny nie chce nawet pomyśleć o spróbowaniu :(

Gość gość
A co Cię tam tak pcha? Może gejem jesteś? Chłopaka se znajdź. Kobiety mają pochwę i to jest największa rozkosz. Stworzona dla przyjemności kobiety i mężczyzny, do rozpłodu i ekscytujących uniesień. Pochwa to męska 'choroba nieuleczalna'. Niemożliwym jest się z nią znudzić. Jak raz spróbujesz ciągle chcesz więcej.

Gość gość
anal potrafi dać kobiecie zupełnie inną, nieopisaną rozkosz i chciałbym jej to dać. Dla faceta też na pewno jest to świetne, w końcu o***t jest ciaśniejszy niz pochwa. A co mnie tam tak ciągnie? po prostu ma tak cudowny tyłek, że aż się chce w niego wejść, po prostu

Gość gość
Moja żonka też miała spore opory. Podszedłem do tego jednak jak profesjonalista. Pierwsze zachęciłem ją przez kupno specjalnym zabawek analnych między innymi http://freetaboos.pl/anal-kit-calexotics-p-2120.html Wszystko poszło zgodnie z planem i teraz sex analny u nas to normalna rzecz :) Trzeba tylko pomysłu i nie ma nic na siłę pamiętajcie!