Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 13latka

Czy mam uprawiać sex??

Polecane posty

Gość 13latka

Cześć, mam 13 lat. Jako jedyna z mojej klasy jestem jeszcze dziewicą. Chciałabym to zrobić ale strasznie się boje. Moja koleżanką która była jeszcze z mojej klasy dziewicą zrobiła to z 18 chłopakiem. Czy mam to robić?? Pomuszczie!!!!

Gość gość
uprawiaj

Gość gość
masturbowałeś się zakładając ten temat?

Gość gość
Wiesz,wydaje mi się że jeśli chodzi o seks to w twoim wieku jest za wcześnie na takie decyzje,nie postępuj pochopnie przemyśl to, spróbuj poznać lepiej swoje ciało w tych sprawach raczej nie kieruj się modą czy też przechwałkami koleżanek.

Gość gość
A mamusia i tatuś się będą cieszyć jak im przyjdzie bawić wnusia jeszcze przed 18 urodzinami własnego dziecka. Kochana po pierwsze masz jeszcze nie ukształtowane odpowiednio drogi rodne. To nie jest moda tylko cofanie się do średniowiecza. A za moich czasów szkolnych to dziewczyny w tym wieku myślały o nauce, a nie jak rozłożyć nogi przed chłopakiem. Jesteś jeszcze nie dojrzała psychicznie na taki krok. Poczekaj chociaż do zmiany szkoły z gimnazjum na liceum, ale i tak dalej będziesz jeszcze psychicznie dzieckiem. Nie poradzisz sobie z presją otoczenia jakbyś nie daj Boże zaszła w tak młodym wieku w ciążę.

Gość
przecież to głupie prowo. :/

Gość gość
gggb96 ,przypomnij sobie siebie sprzed kilku lat. Co robiłaś, o czym śniłaś?