Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

My mężczyźni mamy gorzej od kobiet bo...

Polecane posty

Gość gość

Ja mam często erekcje ( chce czy nie ), boli mnie po erekcji to i brzuch długo. Cały czas to czuje przeszkadza mi czuje się jak bym miał tam poduszkę, bardzo często mnie to boli gdy jadę rowerem. Moja siostra nie czuje że ma okres a ja cały czas czuje że mam jaja to okropne !

Gość gość
ale frajer.lol

Gość gość
nie tylko gdy jadę rowerem mnie to boli :-(

Gość gość
gość dziś spadaj ! nie jestem frajerem i tr)olem , chce być kobietom i każdy się ze mnie śmieje myślałem że tu mnie ludzie zrozumieją ale znam kilku dobrych mądrych ludzi którzy mnie rozumieją wiec ciemnotą się nie p[przejmuje

Gość gość
Mulder dziś siostry nie oddam, podoba mi się jej chłopak ale on na mnie nie patrzy i siostrze się takich rzeczy nie robi

Gość gość
Zaręczam ci że my kobiety też nie mamy lekko,jeśli chodzi o okres to na ogół bywa różnie ale nie jest to zbyt komfortowa przypadłość,spróbuj masturbacji,powinno ci ulżyć.

Oddawaj siostrę, bo Cię aresztuję za sodomię sodomito

Gość gość
gość dziś kłamiesz bo chcesz mnie pocieszyć moja siostra nigdy nie czuje że ma okres. moja mama jest ginekologiem i mówiła że jeśli jakaś czuje że ma okres to jeśli wyreguluje hormony, witaminy to nie będzie czuć. masturbacja mi nie pomaga.

Gość gość
gość dziś i jeszcze jedno mama mówiła że według badań psychologicznych INTELIGENTNE kobiety lubią mieć okres bo mają mało krwawy regularny, bez bolesny, ponieważ dostały taki dar od natury a jeśli nie to idą do dobrego lekarza i on w sposób bezpieczny usuwa dolegliwości, tylko głupie dziewczyny wstydzą się iść do lekarza i usunąć dolegliwości

Gość gość
Więc zazdroszczę twojej siostrze, ja nie mam takiego komfortu,zawsze boli i cieknie jak z kranu.

Gość gość
gość dziś pewnie od nie dawna masz okres i dziwnie się czujesz że go masz bo myślisz że każdy wie że go masz ale to nie prawda a niestety często widać że mam erekcje czyli my mężczyźni mamy gorzej :-(

Gość gość
gość dziś Jeśli tak jest to idź do dobrego ginekologa, moja mama mówiła że wiele kobiet ma bezbolesny, mało krwawy , regularny okres, bez napięcia przedmiesiączkowego, bolesnego jajeczkowania choć nic nie robią w tym kierunku a jeśli jakaś kobieta ma inaczej to może wyregulować hormony, witaminy i też tak mieć bo zdrowie to nie tylko brak choroby ale też dobre samopoczucie. Nie wstydź się ! Idź do dobrego lekarza :-) Zobacz Ty możesz iść do lekarza i mieć jak moja siostra a mnie cały czas będą jądra boleć , jedyne rozwiązanie to zmiana płci :-(

Gość gość
gość dziś moja mama pracuje od wielu lat jako ginekolog i mówi że w internecie , gazetach, telewizji, nawet w szkołach ( nauczyciele, znajomi ) nawet w żuciu dorosłym jest wiele nie prawdy na temat okresu , więc najlepiej pogadać z dobrym ginekologiem , mój tata jest andrologiem ( to zajmuje się tylko mężczyznami taki lekarz ) mówi że kobiety prawie nic nie wiedzą o mężczyznach np mężczyźnie po samobójstwie to staje , wiele się śmieje ale to prawda

Gość gość
temat przejęty przez ginekologicznego fetyszystę, babę ciągającą męża na wszystkie badania usg, porody i skrobanki, w rzeczywistości starego prawika, który gołej psity na oczy nie widział.

Gość gość
gość dziś nie pisz głupot w moim temacie

Gość gość
Mulder dziś zazdroszczę jej że jest kobietom, ostatnio kupiła sobie tampony, kubeczek menstruacyjny

Gość gość
to rób sobie dobrze ręką

Gość gość
i jeszcze jedno mama mówiła że według badań psychologicznych INTELIGENTNE kobiety lubią mieć okres bo mają mało krwawy regularny, bez bolesny, ponieważ dostały taki dar od natury a jeśli nie to idą do dobrego lekarza i on w sposób bezpieczny usuwa dolegliwości, tylko głupie dziewczyny wstydzą się iść do lekarza i usunąć dolegliwości a my mężczyźni lubimy sex ale nie lubimy mieć erekcji bo nas po tym bardzo boli a mamy to często czy chcemy czy nie , przez hormony często nas boli Nie wstydź się ! Idź do dobrego lekarza usmiech.gif Zobacz Ty możesz iść do lekarza i mieć jak moja siostra a mnie cały czas będą jądra boleć , jedyne rozwiązanie to zmiana płci smutas.gif

Gość gość
ja jestem kobietą i tez muszę sobie robić dobrze codziennie albo kilka razy dziennie ,i nawet jak mnie zaspokoi mój to na niewiele to wystarcza ,zależy od temperamentu

Gość gość
DO WSZYSTKICH ! idę już bo albo kłamiecie aby mnie pocieszyć, udajecie głupków aby mnie pocieszyć miłe dziękuje ale też denerwujące albo się ze mnie śmiejecie, ale są ludzie co mnie rozumieją co mili i dobrzy, dobranoc

Gość gryfny
to fakt, nie jest dobrze , facet rano z wyra wstaje ociężale i powoli , włącza radio i słucha porannych wiadomości , wlewa wodę do czajnika i niech się gotuje, zapala pierwszego papierosa i w między czasie idzie do kibelka odcedzić kartofelki , jeszcze śpi , więc sika przed siebie po ścianie i podłodze , a co tam, wyschnie do wieczora , trochę capi podłoga ale w kiblu musi capić , takie jest prawo natury , umyć ręce trzeba i woda już jest gorąca w czajniku, herbatę z miodem i cytryną czas zalać i sprawdzić trzeba maile , maile to ważna sprawa ale jakieś góówno poprzysyłali w nocy na pocztę , do wywalenia wszystko , teraz czas na golenie , więc trzeba naostrzyć brzytew i zrobić mydło do golenia a w radiu fajnie grają , czy ruda jest faktycznie ruda i tam na dole też , więc można pośpiewać przy goleniu , łyk gorącej herbaty i pod prysznic skok śpiewając o rudej , jeszcze łyk herbaty przed wyjściem do pracy , poszukiwanie czystych majtek i skarpet w szafie zajmuje chwilę ale są , jeszcze są czyste skarpety na dzisiaj a pies srał na majtki , dzisiaj bez majtek a po pracy w końcu trzeba zrobić pranie , jeszcze wskok w koszulę i krawat oraz garniturowe spodnie , płaszcz , szalik i wypad , o kurza twarz , godzina już późna, trzeba lecieć ! a kobieta z lekkością motylka wyskoczy z wyra , szuka szlafroka ale nigdzie nie ma, więc zupełnie nago włącza radio i nalewa do czajnika wodę i słuchając muzyki biegnie do łazienki aby się odcedzić po nocy pod prysznicem a przy okazji pod prysznicem umyć zad i przepłukać vaginę , nie ma czasu na suszenie , więc mokra wyskakuje spod prysznica i zalewa herbatę dodając trochę miodu i cytrynę , zerka na zegarek , mało czasu do wyjścia jest więc nie zastanawia się gdzie są czyste majtki, tzytzkonosz , wskakuje w sukienkę , płaszcz , szal , kozaczki , rękawiczki , gdzie jest do cholery ta torebka , jessst , dobra , jadę do pracy

Gość gość
fajnie piszesz:-)

Gość gość
napisz co dalej

Gość gryfny
jak zwykle winda o tej porze jest zajęta, więc typowa Grażyna pędzi na dół do garażu schodami i na schodach spotyka sąsiadkę Elę , też na dół do auta - zapytała Ela ? też, też , pędzę do garażu do auta , powiedziała w biegu Grażyna a Ela zauważyła coś , Grażynka, Grażynka , chociaż tzytzki schowaj, tzytzki widać kobieto ale Grażynka już dopadła do swojego auta i odpaliła swojego Golfa i grzeje silnik przez chwilę i zerka do jednego lusterka i do drugiego, faktycznie tzytzki są na wierzchu ale teraz jest najważniejsza szminka , szuka w torebce szminki , jessst jakiś błyszczyk, więc patrząc w lusterko w aucie błyszczyk idzie w ****** chwila memłania ustami przed lusterkiem w aucie, trzeba jechać i wyjechać z garażu a kolejka do wyjazdu z poziomu MINUS DWA jest długa , to teraz czas na szpony i malowanie brwi , przecież muszę się pokazać w pracy , że jestem lasencja , cholera jasna, zapomniałam wskoczyć w stringi i rusza kuperkiem na wszystkie strony fotela w aucie

Gość gość
:-) dzięki ,dobry obserwator jesteś,chociaż męski dzień bardziej mnie przyciąga

Gość gryfny
gdy typowa Grażynka w końcu dobiegła do swojego biura za trzy minuty godzina ósma to nawet nie zauważyła, że w biurze jest bardzo ważny gość businessu , ważniejsze były inne sprawy od przywitania gościa https://www.youtube.com/watch?v=x8mtkEfX1lw

Gość gość
o masakra