Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mulder

nagość nigdy mnie nie zawstydzała

Polecane posty

Gość gość
oślepiony?

Gość gryfny
tak się zastanawiam, jak ten wątek rozwinąć i nie bardzo mam pomysł ale rozmawiając z wieloma polskimi kobietami , które były na lazurowym wybrzeżu albo w Grecji lub na Krecie lub na plaży we Włoszech lub na plaży w Portugali to nieśmiało zadawałem pytanie dziewczynom, czy tam i tam oraz tam też jesteś tak pięknie opalona ? i każda Polka potwierdzała, że tam i tam też jest pięknie opalona a szwędanie się po plaży nago na lazurowym wybrzeżu to jest normalna sprawa i każda kobieta tam ma upapraną vaginę w piasku , normalna jest kąpiel nago w morzu , oceanie , normalne jest to , że kobieta łazi w samej sukience bez żadnej bielizny i NIKT nie zwraca uwagi na gołą kobietę w sklepie , po powrocie do Polski z wczasów polska kobieta chwali się koleżankom, że ma nawet vaginę opaloną i kumpelki zazdroszczą , nie wiem jakie polskie kobiety zadają sobie pytania ale próbuję sobie wyobrazić te pytania , ale jak , jak to było , czy opalałaś się zupełnie nago Ela ? Ela, czy wiesz co na ten temat powie ksiądz ? więc Ela idzie na mszę niedzielną , upał do cholery a Ela w ten upał wskakuje w pończochy samonośne i sukienkę oraz dobrze dopasowany tzytzkonosz aby ludzie nie marudzili , że Ela przyszła do kościoła naga , czy tak wygląda polska tolerancja i wyrozumiałość , że bez tzytzkonosza i majtek pod sukienką to nawet nie pokazuj się w kościele ?

Gość gość
to nie jest normalne i dlatego bóg spuscił im plage muzułmanów