Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gość

Czy cipka jest bardzo ciasna? Mam lekką stulejkę (schodzi mi tylko do żołędzia)i boje się że jak dojdzie co do czego z moją dziewczyną to będzie bolało... Pytanie serio, proszę odpowiedzieć

Gość gość
Każda kobieta ma inną pochwę i jeśli kobieta jest dziewicą to z reguły jest bardzo ciasna

Gość gość
miej w zapasie lubrykant i będzie ok,musisz mieć poslizg

Gość gość
chude kobiety maja ciasne bardzo wiec uwazaj

Gość gość
Serio? Waga nie ma nic do rzeczy...

Gość gość
nie ma ,jak przytyje moja cipka dalej ciasna

Gość gość
ma wpływ duży tak samo wzrost ponad większość kobiet chudych ma małe cipki i ciasne przenalizowałem i faktycznie tak jest

Gość gość
gość dziś jak kobiet się odchudza a była w przeszłości gruba to będzie miała jak wiadro

Gość gość
mówię o tych genetycznie chudych i się teoria sprawdza

Gość gryfny
jest spora ilość kobiet i przy bliższym poznaniu kobieta powinna się do tego przyznać bez bicia , że chwila po tak zwanym 'wejściu' jest ZAKRĘT albo łagodny kąt do 8 stopni przechylenia , dodatkowo jest tak zwana błona dziewicza ale MOCNEJ jakości kindybał sobie poradzi a kobieta nawet nie poczuje bólu , kobieta poczuje emocja , na moment przejścia tego 'zakrętu' zawoła , oj, oj, oj, a za chwilę ale przyjemnie, chcę jeszcze , będzie zadowolona i ciągle będzie żyć wspomnieniami tej chwili wejścia kindybała w jej zakręt

Gość gość
Nie wiem mój kolega współżył z laską, któa nie była gruba, ale nie była też chuda. Miała mega szerokie biodra a i tak była podobno ciasna.

Gość gość
chude mają małe cipki a grube mają duże cipki

Gość gryfny
ważne jest aby kobieta pomagała i wspomagała , jeżeli kobiecie nie zależy na bzykaniu to zaciśnie vaginę i nic z tego nie będzie , nad ranem nie wściekaj się na kobietę , zwyczajnie , nie chciała , nie zaufała facetowi , nic na siłę !

Gość gość
Jako facet który niejedną kobietę już posuwał, muszę was wyprowadzić z błędu, chude mają tam bardzo luźno a kobiety przy kości są ciasne. Nie słuchajcie piszących tutaj ździr które nie dość że są chude, to jeszcze miały w sobie po 50 klientów każdej nocy. Te na pewno mają wiadro i wary sromowe naciągnięte do kolan.

Gość gość
Z moich obserwacji wynika ze chude maja ciasno ale tylko chude i niskie takie kruszynki. Chude i wysokie maja luz. Grube maja luz. A takie lekka nadwaga i niezbyt wysokie maja umiarkowane pipki ani nie za ciasne ani nie za luzne.

Gość gość
A z moich obserwacji kafeterii wynika, że post 03:31 napisała prostytutka, która tu regularnie przychodzi.

Gość gość
tak czy owak ciała zgniją już niedługo czy ciasne czy w groszki,fiutki zjedzą robale i po waszych mądrościach zostanie pył niebytu

Gość gość
Dla mnie ten temat jest żenujący, ale jest w nim też mnóstwo przekłamań, dlatego sie odzywam. Dziwią mnie ludzie którzy potrafią wymyślać takie topiki i z takim upodobaniem rozprawiać o genitaliach: cipka taka cipka owaka itd. Nic innego nie mają w głowach? Wygląda na to, że im tam cipką zarosło.