Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bolec 33 lata

zajepalbym wszystkich tych co sa odpowiedzialni za ten szajs co leci w radiu

Polecane posty

pieniadze rzadza ich umyslami. Jakbym mogl, to bym ich wszystkich powiesil, za ten sziet co robi ludziom siano z mozgu, zakazal puszczania chooyowego popu, a potem wprowadze obowiazek sluchania metalu, obowiazkowo Judas Priest, Death, moim zdaniem Chuck Schuldiner to Hendrix lat 80 i 90.

Gość gość
ja tam sobie słucham starego dobrego Bluesa :) oczywiscie przez radio internetowe, ale czuje sie jak na glebokim poludniu w latach 50-60tych :P

spoko :P. Nie musze mowic ile by istnien ocalalo albo wyzdrowialo, gdyby w psychiatrykach puszczali kawalek Painkiller, zamiast szprycowac ich tymi farmaceutykami

powód : bo tak, Britney jest super a metal ssie odwieczne prawa wszechświata sam einstein to udowodnił wiec ja mam rację nie ty więc jestem super

taki jestes super inteligentny, a kategoryzujesz muzyke na metal i rock, rock to ee, a metal blee, jestes j*****m cymbalem i idiota, oceniasz muzyke na podstawie tego gdy slyszysz jaki ma gatunek, jak slyszysz rock oo fajnie, a metal to nieee bo to metal, kretyn piertolony

kategorie są dwie ssie lub nie na twoje nieszczęście twoja ukochana ssie rock trochę mniej

ssie to twoja stara idioto, niektore kapele, ktore wg ciebie to metal, nie da sie podpisac pod zaden gatunek, bo sa tak zayebiste, ty kretynie. Ale na chooy ja marnuje czas, przez takich idiotow jak ty tylko marnuje swoj czas, dlatego wypiertalaj bo szkoda w ogole marnowac klawiature na takiego smiecia jak ty

Istnieje dobry metal tz. stal. kapele i fanów metalurgii na drzewo! Bierze do ust to nie ona jedna

i tu się zgodzę, a ja nie idę spać nie zmienia to faktu ze podkreślam wg, mnie jesteś Debilem Pa. skarbie

Gość gość
je'bać judas priest

Zależy jaka stacja - każda muzyka bez disco polo jest dobra w RMF Fm choć powtarzana a przez to traci stacja ale jak widać ludzie lubią powtarzalność tak jak i my lubimy więc po co ten wrzask.

jak wjechalem do polski i stalem w korku 5 godzin to w radiu lecialo dzien dobry kocham cie i mysle se przyjemna polska piosenka, wchodze na youtube i patrze kto spiewa i na teledysk i mowie ja piertole, chyba sie zastrzele, skoro powiedzialem ze to przyjemna piosenka :(. A co do judas priest, to mialbym totalnie wyjepane w ten zespol, gdyby nie fakt, ze koncowka painkiller (cant stop the pain killer), mnie doprowadza do lez, robi mi totalne kielbie we lbie, powiem tyle przez ta koncowke stwierdzilem, ze ten zespol to legenda, i moze zasluguje nawet na miano religii, bogow.

Gość gość
Program Trzeci Polskiego Radia RZĄDZI!!!