Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nago przy porodzie cc

Polecane posty

Gość gość

Czy w czasie cc jest sie nago? Za miesiac mnie czeka cc i zastanawiam sie jak to wyglada od tej strony

Gość gość
Koszulka szpitalna ale krótka . W tym czasie wcale nie myslisz jak jestes badz nie jestes ubrana :)

Gość gość
Naga?? Skad ci to przyszlo doglowy, ja nie bylam naga i nie sadze zeby inne kobiety przy cc byly rozebrane do naga

Gość gość
A co mialas na sobie?

Gość gość
Mialam taka koszule , nie dluga ale tylek zaslaniala i takie jakby podkolanowki na nogach

Gość gość
Sorki , nie PODkolanowki a raczej NADkolanowki :)

Gość gość
Nie, nie jest sie nagim przy cc. Ma sie koszule ktora jest podwijana pod piersi. Czyli w dol nago w gore koszulka. Plus na nogach takie elastyczne zakolanowki zeby zapobiec zakrzepowi.

Gość gość
Przy cc ma prawo być ojciec dziecka.Dodam że cc to ostateczność bo są często poważne komplikacje zdrowotne nawet zdarza się zgon pocjentki! Dochodzi do poważnych ZAKAŻEŃ przy CC !!! A obejrzyj jak przebiega zabieg CC to zobaczysz że to nie jest kosmetyczny zabieg. Obolała jesteś i mocniej boli niż po naturalnym bo rozszarpują ci powłokę brzuszną! ! Ja starałam się zawsze o naturalny poród ZAWSZE z mężem traktują cię z SZACUNKIEM bo jest TWÓJ ŚWIADEK. To samo zawsze mąż jest przy KAŻDYM badaniu ginekologiczny krocza tak jak to jest w CYWILIZOWANYCH Państwach. Nie wstydzę się męża jak to ma większość zacofanych polek.

Gość gość
09,52 w*********j zj***e !

Gość gość
09:52 Jaka ty jestes glupia. Kogo interesuje, ze ciągniesz ze soba wszedzie faceta? Jak idziesz na kibel tez pewnie chlop idzie z toba, bo mozesz sie zarazić bakteriami kałowymi i musi byc świadek hahahahaha. Idz sie lecz

Gość gość
Ja mialam taka przeswitujaca koszulke, co gorsza musialsm tak przejsc korytarzem....

Gość assiat
Ja miałam cc 3 miesiące temu i byłam nago.

Gość assiat
i żadnych zakolanówek nie miałam

Gość gość
Ja miałam zwykłą szpitalną koszulę, jakoś specjalnie krótka nie była. Nie zakładałam żadnych zakolanówek no chyba że ktoś mi je złożył jak nie miałam czucia;)

Gość gośćjjvkbkbk
Mnie wzieli z porodowki na sale operacyjna, zemdlalam. Ocnelam sie na wozku inwalidzkim jak mnie wiezli do cesarki i bylam nagusienka! Przy cieciu mialam tylko fizelinowa zielona "szmatke" na piersiach. I potem lezalam naga pod koldra po wszystkim, na sali poporodowej, moja koszula, majtki i skarpetki na krzesle :-D v

Gość gość
Też jestem zainteresowana tym tematem. Będę miała cc w czerwcu. I ja właśnie słyszałam że przy cc jest się nago. Dla mnie jest to w sumie bez znaczenia..ale w szpitalu w którym chciałam rodzić przy cc nie może być parnera :/

Gość gość
ja byłam nago, przykryli mnie tylko jakimś prześcieradłem

Gość assiat
nie słyszałam o szpitalu w którym przy cc może byc partner

Gość gość
Ja bylam nago.... a dookola studenci - koszmar

Gość gość
miałam krótką koszulę

Gość gość
mnie dali do ząlozenia szpitalna jakby flizelinowa granatowa koszulke pzrez która i tak było wszystko widac , ale gdy byli studenci to polozna osłoniła mnie troche kołdra . Na kzoetke sie polozyłam pzrykryał ta kołdra i wiezli na sale operacyjna .

Gość gość
partner może być przy cc zalezy od szpitala - poczytajcie na stronie gdzierodzić . stoi za kotara i nic nie widzi oczywiście. nie mówie tu o nagłych przypadkach oczywiście i zagrożeniu życia. Ja byłam w instytucie matki i dziecka - tam niestety nie mógł być. Dostałam białą koszule szpitalna długą. co było dale nie wiem bo nie czułam i nie widziałam ale pewnie podwineli ;-) zapytaj w szpitalu gdzie bedziesz rodzic lub poczytaj na forach - co szpital to obyczaj :-)

Gość gość
Ja byłam niestety zupelnie naog

Gość gość
Ja wyjaśnię profesjonalnie. Nagim sie jest jak cię zabieraja z porodówki z akcją bo są komplikacje i masz na sobie koszulę w której zaczełaś rodzić, wtedy ona jest niesterylna więc muszą ją zdjąc do operacji i nikt się nie bawi w zakładanie ci nowej koszuli bo liczy się czas. A jak masz planowe cc to dają ci czystą koszulkę do pada albo dłuższą i jak lezysz na stole to ją podwijają. Koszulki są z flizeliny lub tradycyjne.

Gość gość
do pasa miało być :)

Gość gość
nieprawda, ja miałam planowaną cesarkę i byłam naga. do dziś pamiętam, jak stałam nago z tym ogromnym brzuchem (bliźniaki), a położna mi zakładała cewnik... drzwi oczywiście uchylone, położna wyluzowana

Gość gość
No właśnie racja. Ja na stół trafiłam z porodowki. Miałam swoją koszulę, w której rodziłam, ale na stole siedziałam bez niczego. Byłam tak zmęczona i zestresowana, ze nie wiem kiedy pozbylam się koszuli :-P na stole siedziałam i się trzaslam cala. Skurcze, a tu anestezjolog prosi, żebym sie nie ruszala bo musi wbić igle w kręgosłup :-P Z resztą jak Was mają otworzyć, w ubraniu? Przecież jeszcze cewnik zakładają bo się leży unieruchomionym po operacji. Od pasa w dół macie taki parawan by nie widzieć nic. Mi piersi przykryli czymś, ale nie pamiętam czym..

Gość gość
Ja coprawda rodzilam naturalnie ale polozna i tak porozpinala mi koszule zeby polozyc maluszka i lezelismy goli i weseli. :-) co za roznica czy w ubraniu czy bez grunt zeby wszystko bylo ok. A prawda jest taka ze medycy patrza zeby zrobic swoje wiec nawet niezwracaja uwagi czy masz cos na sobie :-)

Gość gość
cewnik ci na stojąco zakładali?

Gość gość
Przykłady 1 Znajoma -nago całkiem . 2 Znajoma koszulka zawinieta 3 .film z CC -pacjentka nago .Tak więc nie wiem jak to jest na 100%.