Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No dobra Pojadłam

Polecane posty

Gość gość

i idę spać! Nie ma pracy dla ludzi z moimi umiejętnościami więc się walcie!

Gość gość
Zdychaj

Gość gość
No i będziesz zdychał bo to czego życzysz innym przychodzi do ciebie frajerze młotek z ciebie niezły że nie znasz podstawowych zasad działania energii Każda twoja myśl baranie to energia! Zapamiętaj to! Każda przepełniona nienawiścią to zła energia! Skierowana przeciwko wraca jak bumerang.

Gość gość
A ja własnie się dowiedziałam(odebrałam pocztę) że dostałam świetna robotę zaczynam od już! Widzisz frajerze życzący mi żebym zdychała jak to działa? Zrozumiałeś coś? To poczekaj aż poczujesz się kiepsko bo energia właśnie zaczęła działać. A tym co czytają ten topik powiem że złe życzenia powinniśmy sobie składać z dobrego serca - bo jak komuś źle życzymy to jemu się będzie w życiu wiodło tylko my za to zapłacimy rzecz jasna. Tak to wszystko sobie działa i funkcjonuje od tysięcy lat. A uczą nas że jest inaczej-wiem. Jednak kto ma-ten kto nie słucha albo potrafi słuchać ,,Kiedy mówią sprzedawaj-kupuj akcje Kiedy kupuj -ty sprzedawaj" Zawsze i wszystko trzeba robić samodzielnie -na tym polega droga do sukcesu. Znacie kogoś komu ktoś źle życzył i mu się nie wiodło? Ha ha ha bo ja nieee Za to znam wielu którym się z całego serca życzy jak najlepiej i mają przeyebane życie.

Co jeśli ktoś potrafi panować nad energiami? Czy wtedy może sobie pozwolić na wszystko? Z moich obserwacji wynika że tak.