Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest prawdopodobieństwo, że to objawy ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam :) ostatnio w dni płodne wspołżyłam z chłopakiem z prezerwatywą, po stosunku zawsze sprawdzamy czy gumka nie pękła i tym razem też była cała. Ale już za 8 dni powinnam dostać okres ale niepokoją mnie pewne objawy. Od kilku dni boli mnie kark i szyja i gdy ruszam głową odczuwam ból, plecy na dole też mnie pobolewają być może to na okres chociaż nigdy tak nie miałam. W dodatku od dwóch dni kłują mnie jajniki i od czasu do czasu boli podbrzusze i zaczynają boleć piersi, a zawsze jak zbliżał się okres to miałam aby objaw bolących piersi i bólu brzucha ale dopiero dzień lub dwa przed spodziewaną miesiączką. Trochę jestem niespokojna bo nie wiem do końca co myśleć na ten temat, dlatego chciałabym poznać wasze zdanie. :)

Gość gość
Nam trudno to ocenić... Serio po seksie sprawdzacie czy gumka jest cała? w jaki sposób to robicie? Może pomyślcie o innym sposobie antykoncepcji...

Gość gość
W sposób normalny, czyli nalewamy wody i widać czy wycieka czy nie.. Albo powietrze wpuszczane i słychać czy ucieka..

Gość gość
Aha... to czar wcześniejszego uniesienia po prostu pękł ;) Nie wyobrażam sobie, że najpierw romantyczny wieczór, piękny seks, a później bawienie się w konewkę patrząc czy prezertwatywa była cała. jak jest cała to skaczenie i klaskacie z radości?

Gość gość
Ależ czemu miałby prysnąć z powodu czy sprawdzamy gumkę? Nie nie klaskamy

Gość gość
To że Tobie by prysł nie znaczy że innym również :)

Gość gość
Mogą być i na ciążę i na okres. U mnie pierwszym objawem ciąży było zatkane ucho xD gumka też mogła sie zsunąć. A ile spóźnia Ci sie okres? Zrób test albo idź do ginekologa.

Gość gość
Okres mam mieć za 8 dni dopiero tylko te objawy mnie zaciekawily bo wcześniej takich nie miałam

Gość gość
jak okres za 8 dni to jajeczko nawet do macicy jeszcze nie dotarło. Plecy mogą cię boleć bo może cie przewiało albo początki grypy (odpukuję). na objawy ciążowe za wcześnie.

Gość gość
dziecko, ty jestes dopiero co po owulacji, to jakie ty objawy ciazy chcesz miec??? czytalas cos na temat kobiecego cyklu???jesli nie, to masz internet...