Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gabrysia 76

jak nauczyc niemowle spania bez cyca

Polecane posty

Witam. Mlody ma juz 9 mc.Zasypia przy cycu-czasmi jeszcze trzeba go poosic Jak go tego oduczyc?(smoczek odpada, jest bezsmoczkowy:(. Spi w moim łózku, o łózeczku ani mysli(wycie). Wstaje z wyciem, zasypia tez z wyciem.....w dzien zabawy 15 min, reszta to noszenie bo wycie...jak to zmienic? Chce wrocic do pracy tylko czy opiekunka da sobie z nim rade?Karmie jeszcze piersia bo butelki nie akceptuje....jak zyc?????

Gość gość
A ty jesteś krowa dojna, że na własne piersi mowisz cyce?

Gość gość
Ale żeś nauczyła, cały czas nosisz na rękach?

Gość gość
Dziwne, ze wciaż wyje. dzieci w tym wieku już powinny sie ładnie bawić? On na pewno jest zdrowy? Cyc?Naprawdę?:O:O

mowie cyc bo to jest cyc nie piers.....w nocy spi max 1ha i sie budzi....szuka cyca...czasem chce by go wziazc na rece i zasypia znowu, pewnie sie budzi i nie moze zasnac:( Moze przesadzam, nie caly czas na rekach, czasm jest lepiej, czasem gorzej, tak wiem ze to ja jestem sobie winna, ale pytam jak to zmienic ....

Gość gość
Nie wiesz jak? Przemęczyć się kilka dni i przestać to robić, w ciągu dnia się z nim baw, daj jakieś książeczki do oglądania. A w nocy do łóżeczka, jak wiesz że jest najedzony, to nie wyciągasz, nie dajesz piersi, tylko musisz ten płacz przetrzymać.

Gość gość
To skoro masz cyce, to chooy:O znaczy, że nie jesteś kobietą, nie jesteś człowiekiem. Nara zwierzaku

Gość gość
cyce jak donice!

Gość gość
Z Twojego postu wynika, że dziecko jest płci męskiej ;-) I Ty się dziwisz, że bez cyca nie chce zasnąć? To dobrze świadczy o dziecku ;-) Wie co dobre. Ja też mam problemy z zaśnięciem bez cyca, pomimo, że mam już kilkadziesiąt lat.