Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie wy mieszkacie

Polecane posty

Gość gość
wiesz każdy inaczej odbiera minimum :-)

Gość gość
slask. 2 pokoje 50m2. cena za takie mieszkanie sredniej klasy w starym budownictwie to ok 200tys....

Każda mała dziewczynka uwielbia bajkę Kraina Lodu. Aby sprawić naszej córeczce przyjemność kup piękne poduszki z bohaterkami Frozen w kształcie serca. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl .

Gość gość
Ja pierdziu jaki durny temat , kazdy mieszka tak jak moze , jamieszkam w domku , dla mnie to maly domek 120m , 60m na pietro , nie wiem jak bysmy mieli mieszkac tylko na 60m wydaje mi sieze byloby strasznie ciasno ale jak bysmy bylizmuszeni do mieszkania na 60m to bysmy mieszkali itez zyli

Gość Eroicaa
No ja mam 40 metrow. 2 dzieci. Maz. Wszystko w 2 pokojach. Cena tego mieszkania to ok. 300 tys. bo to Warszawa. Ochota. Mieszkanie male ale wygodne. Pewnie gdybym je sprzedala to moglabym myslec o budowie domu. Ale to tylko utrudniloby mi zycie bo potem trzeba by dojezdzac. A tak praca..szkola...wszystko na miejscu.

Gość gość
oooo moj stary temat Założyłam ten temat bo nie raz zostałam tu nazwala damulka :) która mieszka w pałacach hehe ;)

Gość LucyBlack
Warszawa. Bliski Tarchomin. Ok. 43 metry, dwa pokoje, aneks. Na razie dla dwojga wystarczy. Na 70 metrów nas nie stać.

Gość gość
We wysrajewie