Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy usunąć byłą ze znajomych?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mam zrobić. Zerwałem z byłą dziewczyną już 3 miesiące temu z powodu zdrady, a jednak nadal mnie korci czasem by do niej napisać i piszę, ona czasem zadzwoni bez powodu. Chciałbym jej pozbyć się z życia aby czasem nie wróciła, czy usunąć ją ze znajomych i usunąć jej numer telefonu. Ma bardzo zły wpływ na mnie

Gość gość
Skoro ma to zły wpływ na ciebie i korci cie, aby pisać to ja na twoim miejscu bym usunęla. Zreszta ja tez usuwam ze znajomych wszystkich byłych oraz ludzi z którymi od dłuższego zcasu nie mam kontaktu. Po co sobie zaśmiecać życie niepotrzebnymi juz osobami.

Gość gość
dzięki usunę :) ona do mnie czasem napiszę z początku po odejściu już zgrywała taką poszkodowaną tzn "jak mogłeś mi to zrobić" idt. Potem już nei odpisywała teraz niedawno właśnie zadzwoniła i codziennie teraz pisze ale czasem jak odpisze jej to nie odpisuje po prostu chciałbym jej sie pozbyć raz na zawsze ona już ma nowego chłopaka ja nie potrafiłem jej wybaczyć nigdy nie wiem na co ona liczy pisząc do mnie , bo mnie wtedy korci żeby odpisać

Gość gość
A kto zdradził bo historia jakaś taka nie spójna.