Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznalam cudownego chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Ciacho jakich mało, kasiasty, elokwentny, inteligentny i kulturalny.. Gdzie może tkwić haczyk, że się mną zainteresował? Jestem zwykła dziewczyna, całkiem ładna ale w porównaniu do niego wypadam wg mnie słabo.jestem jego przeciwieństwem ;) może miał burzliwe przeżycia co ukrywa i chce stabilizacji i może myśli ze mu to dam? Nie chce się napalac ale jest boski;)

Gość gość
jeśli chce się z Tobą spotykać to widocznie mu się spodobałaś. Po kilku randkach poznasz go bliżej a co będzie dalej czas pokaże. może ty sie niedoceniasz

Gość gość
haczyk pewnie w tym, że tylko Cie wy/du/pczy i poszuka nastepnej naiwnej :)

Gość gość
Nie daje przed ślubem, tak mu powiedziałam ;) . A mimo to, nadal chce się spotykac i niespecjalnie dąży do tego.

Gość gość
Może i spodobalam ale wlasnie w taki sposob ze np szuka oparcia i mysli ze tego dostanie itp bo raczej nie tak normalnie, żeby się mną zachwycił. Wątpię w to. Ja realnie siebie oceniam. Niby jestem ładna ale bez żadnego majątku, troche nieśmiała, no może kulturalna i mam jakieś zasady ale naprawdę słabo wypadam. Mam adoratorow ale nigdy nikt we mnie się nie zakochiwal na zaboj...

Gość gość
To*nie tego;)

Gość gość
Nie nakręcaj się. Po opisie, który przytoczyłaś, w ogóle do siebie nie pasujecie. Facet ładniejszy wiążę się z brzydką w jasnych powodów, które jednak ukrywa. Zapewne chodzi o rodzinę, która na niego naciska, albo przekręt finansowy. Wybrał więc Ciebie brzydkiego pustego naiwniaka. hahah, którego w razie krzywdy nikomu nie będzie żal. A w trakcie tego 'rzekomo cudnego pożycia' będzie pukał inne, młode i zgrabne.

Gość gość
Nie jestem brzydka, ale tez nie piekna. Taka ladna,ale normalna. Na co rodzina może naciskać? Na zalozenie rodziny? To chyba z rowna jemu. A przekret finansowy tez raczej odpada bo nie jestem bogata ani naiwna - nie wiem skad ten wniosek.

Gość gość
Moze jestes dla niego wyzwaniem true, a moze spodobala sie w Tobie jemu twoja normalnosc, moze po tej wiadomosci stwierdzil ze jestes porzadna dziewczyna ktora warto sie zainteresowac, moze ma dosc pustych rozpieszczonych panien co robia go w kant. Nie wiesz. Ale badz soba i trzymaj sie swoich zasad bo moze tez chodzic o seks dlatego nie daj mu sie zwiesc czulymi slowkaki.