Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bett

CHCE O NIEGO WALCZYĆ

Polecane posty

Gość Bett

Rozstałam się z chłopakiem po bardzo długim związku. Nadal go Kocham, chciałabym żebyśmy do siebie wróili. On ma dylemat, bo kogoś już poznał... Chce o niego walczyć, ale nie wie czy to ma sens. Mówi, że tęskni, że mu mnie brakuje. Co robic?

Gość dlugowlosa na szpilkach
Zapomnij o tym przegrancu ,spal za soba mosty i zacznij isc do przodu ..

Gość gość112
Jeśli się kogoś kocha to się o niego walczy. Lepiej żałować, że sie próbowało, niz za pare lat pluć sobie w brodę, że nie.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy warto do niego wrócic oraz co on naprawde mysli i czuje , napisz proszę do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres tarocistkasofii@wp.pl

Gość cortina_smacznego
obczaj jego fb, bo pewnie dzieciaty już :D

Gość gość
Jeśli naprawde kochasz to walcz, tylko subtelnie, nie narzucaj się, nie wydzwaniaj codziennie. Wiem co piszę, ja swojego "byłego" odzyskałam i jestesmy szczesliwi, planujemy wspolną przyszłosć.

Gość Bett
gość dziś Jeśli naprawde kochasz to walcz, tylko subtelnie, nie narzucaj się, nie wydzwaniaj codziennie. Wiem co piszę, ja swojego "byłego" odzyskałam i jestesmy szczesliwi, planujemy wspolną przyszłosć. Obiecałam sobie, że będe walczyć. A jak to było u Ciebie? Z jakiego powodu sie rozstaliście, ile byliście razem? No i po jakim czasie wrócił ?