Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nogi to najpiekniejsza część u kobiet

Polecane posty

Gość gość
moja przyjaciółka ma bardzo długie szczupłe nogi, jest piękna, nogi też, zazdroszczę jej tego !

Ja tez nie mam idealnych ale coz to tylko nogi ja i tak mysle ze jednak pupa gra głowna role w upodobaniach mężczyzn :)

Moze sie myle ale obserwujac moich braci zauwazylam ze tylko na tylki zwracali uwage

to powiem jak ja to widze :p na 1 miejscu twarz potem figura czyli czy dziewczyna jest szczupła. Pupa i pierś nie ma znaczenia. Ale to i tak **** jak dziewczyna jest głupiutka to dnia bym z nią nie wytrzymał :O

Pupcia bioderka cycuszki, te wypukłości :) zwłasza w obcisłej czerwonej sukieneczce albo leginsach i stópki też są sexy w szpileczkach tymbardziej :)

Wiec na pierwszym miejscu jest u ciebie ladna buzia i inteligencja :). oszalales prawik

Neptyk ale ty miałeś właśnie cialo oceniać a nie bajerować że charakter ważniejszy a wygląd to szczegół hehe :D

Ty nie masz nawet zadnych problemow z nagoscia przed obcymi ludzmi a to juz jest chore

nie bajeruje tylko smakosz ostrzegam żebyś uważnie dobierał partnerki bo ja się już nadziałem :D wygląd tylko na początku gra główna role :D

Gość gość
ja mam ladne

No wystarczyłoby ciebie ubrać w czerwoną sukieneczkę i czerwone szileczki i już mamy ideał :) ogólnie czerwony kolor dodaje paniom seksapilu i kobiecości ;)

Neptyk już ja wiem na co mam patrzeć i na pewno uroda nie jest dla mnie najważniejsza tylko charakter i dobre serce bo uroda i tak przeminie ale charakter i dobre serce pozostaną i to jest ważne. Ale ogólnie w tym temacie było caly czas gadane co kręci facetów fizycznie w kobietach, a nie że charakter czy inteligencja ;)

to przepraszam Oszkaa jeśli tak to zabrzmiało, wiem, że jesteście przyjaciółmi wiec nie brałem Ciebie jako partnerki dla Smakosza. yhh nie potrzebnie to pisałem :D

Patrysia akurat serduszko ma dobre więc nie ma co przed nią ostrzegać :) Ale charakterek to ona ma... uparciuszka i troszke wredotka :P ale faceci kochają takie jędze :P:P przy takiej emocji mnóstwo i nudzić też się nie można ;) x dobra ja spadam w kime :) Słodkich snów Pati, trzymajcie się...

Dobranob buziole :* Neptyk nic sie nie stało nie gniewam sie :)

Gość gość
Heh przyjaciółmi :D to dowalił teraz jej nie chodziło o to że ją łączysz ze smakoszem bo to sie jej nawet chyba spodobało ale o to że uważasz ją jakby za "złą kobiete" że trzeba facetów przed nią ostrzegać

znowu podpadłem :O eh tylko przy Tobie muszę się pilnować co pisze :D