Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Też patrzycie z jakiego roku są monety którymi płacicie?

Polecane posty

Ja ostatnio zaczełam z ciekawości, i gdy widze monete sprzed 20 lat, np. z 1995 to zastanawiam się ile przygód musiała przeżyć w swoim długim życiu, kto ją musiał trzymać w rękach itp :P

Gość gość
To jest Twoj najnudniejszy temat... trochę mnie zszokowało jak beznadziejny jest.

Gość gość
ty też jak patrzysz na facetów na ulicy to zastanawiasz się jakiego mają penisa ?

Gość gość
nie, głównie kartą płacę

Gość gość
ja patrze jakiego są nominału :D

Gość asiutka  1999
nie

Gość gość
a jak jakis k***** jest z 95 r to zastanawiasz sie w ilu c*****.ch. już był?

18:05, 19:56 - a wy się zastanawiacie czasem nad tym, że jesteście odbierani jako osoby upośledzone umysłowo i calkowicie bezwartościowe, gdy piszecie takie posty? Tego pragniecie, to chcecie osiągnąć? czemu nie napiszecie czegoś ciekawego, co wam daje wklepywanie w klawiature takich nudnych aż do bólu prymitywnych i niesmiesznych tekstów? Jak się wam nudzi, to czemu nie poczytacie sobie książki? Naprawde nie rozumiem takiego prymitywizmu. To wygląda tak, jakby tylko na to było was stać, bo normalny człowiek,nie traciłby czasu na pisanie takich nic nie wnoszących postów, a już na pewno nie myślałby ze to jest śmieszne. Ale dla was to pewnie szczyt wyrafinowania, i myślicie że wszyscy pekają ze śmiechu przed monitorem.

Dlaczego tak jesteście dumni z bycia prymitywnymi nudziarzami, drogie trolle? ja się nie denerwuje gdy próba trollowania jest błyskotliwa, gdy widać inteligencje, ale u was widać tylko że jesteście nudni i prymitywni. Tylko tyle.

moneta z nowego roku wyglada czysciej i ciekawiej, niestety ma ta sama wartosc co moneta sprzed 10 lat, a wyglada na lepszej jakosci, mniej uzywana. Zauwazylem ze nowe 2 pensy brytyjskie roznia sie glowa krolowej, inaczej wyglada, kiedys widzialem roznice. Tera mam na biurku monete z 2009, i jest tak starta ze szok xD

Gość gość
stare fiu.t..y sa pomarszczone i bardziej zużyte niż nowe a jednak dalej wiszą w tym samym miejscu

Gość gość
mylisz się debilu z 21:00, twoja wiedza z dupska pochodzi, bo mózgu nie masz. Nic, co stare i pomarszczone nigdy nie jest na swoim miejscu. A wszystko przez ten kolagen pieprzony. Nie masz co robić to sobie poczytaj zanim wypierdzisz kolejne głupoty

Gość gość
Trollować trzeba umieć, wolę te monety pooglądać niż czytać te wypierdziny żałosne :-PStarych monet nie mam, tylko takie sprzed kilku lat

Gość gość
18.05 dotknęłeś/aś widać bolesnej acz wstydliwej przypadłości Kasi.. Zwraca uwagę na włosy gostków spotkanych na ulicy czy koncercie i pewnie też na zawartosć ich spodni... Z tym że się tego wstydzi i wypiera ze świadomości te chutliwe myśli wywołane popędem i cyklem owulacyjnym . A przecież dokładnie pamięta wymiary wszystkich poznanych kolesi choćby z Castle Party .

Gość gość
up monety zaczęły szaleć

Gość gość
wlasnie bardzo ciekawy temat,inny od pozostalych,oryginalny ja malo tego,ze zwracam uwage na rok to jeszcze bawie sie w zgadywanie z którego może być roku często trafiam obok,np stawiam ze jest sprzed 3 lat a jest sprzed 4 ale zdarzalo mi sie trafic calkiem :) kiedys tak z bratem zgadywalam i kolezankami oo wlasnie znowu prawie trafilaml..mam przed sobą 2 złote i stawiałam,że z 2011 a jest z 2010

Gość Bananowa5454
Zwracam uwagę, praktycznie zawsze. To dlatego, że zbieram monety i mam małe zboczenie na tym punkcie. Mam już niewielką kolekcję i cały czas dołączam do niej coś nowego. Bardzo lubię przyglądać się monetom, porównywać je między sobą. Myślę nawet o kupnie mikroskopu w stylu tego: http://www.cezar24.pl/mikroskop-cyfrowy-d670t-402000x-p-1192.html . Wtedy moja zabawa mogłaby stać się prawdziwą pasją.