Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie znaleść kobietę która nie wymaga modela do związku?

Polecane posty

Gość gość

Czy jest jakikolwiek taka kobieta w Polsce

Gość gość
Polki zglupialy widze.Na zachodzie jest wrecz odwrotnie panny maja dosyc lalusiowatcyh p**dek w rurkach .Sama angielka mi to mowila. Szukaj ale nie polki

Gość gość
uuchaa cha !

Gość gość
uuchaa cha !

Gość gość
Mam mnóstwo koleżanek, wszystkie w związkach i nie zauważyłam, żeby którakolwiek była z "modelem" :) Jest dużo takich kobiet, nie poddawaj się!

Gość gość
To jeszcze zależy co rozumiesz pod pojęciem "modela" ?

Gość gość
gość dziś A gdzie taką znaleść? żeby normaly wygląd wystarczał do poderwania takiej kobiety i dalszej znajomości a może związku

Gość gość
Odświeżam

Gość gość
18:09 Trudno mi powiedzieć, ja akurat takie znam… To normalne dziewczyny, studentki albo pracujące… Sama byłam z chłopakiem niższym od siebie, atrakcyjny to on nie był, ale mnie się podobał :) Zauroczył mnie już pierwszego dnia -swoim charakterem i charyzmą. Np. moja koleżanka zawsze ma za chłopaków takich dużych misiów, bardzo przy kości. Często jest tak, ze koleżanki mają facetów, których ja nigdy nie określiłabym mianem atrakcyjnych, z kolei dla nich dziwni i nieatrakcyjni są mężczyźni, którzy podobają się mnie ;>

Gość gość
Naprawdę panowie. Ja na powodzenie naprawdę nie narzekam, często słyszę od mężczyzn, ze jestem "śliczna" / "piękna" / "seksowna" / "słodka". Na przestrzeni lat podobali mi się b. różni mężczyźni - > klasycznie przystojny, > niski, korpulentny z krótkimi nogami i wielkim pieprzykiem na twarzy :D > bardzo chudy z nogami jak iksy, dosłownie >zabójczo atrakcyjny (moim zdaniem, moich koleżanek zupełnie nie), ale dużo starszy facet bez wyrobionej klaty, ze zmarszczkami Wszystkich ich łączyło to, że byli bardzo charyzmatyczni. Naprawdę sam wygląd o niczym nie świadczy, jeżeli pasuje Ci osobowość mężczyzny to sama zaczniesz go postrzegać jako piekielnie atrakcyjnego :) Ale na osobowość składa się wiele rzeczy, nie tylko charakter, także sposób bycia, stosunek do świata.

Gość gość
Tylko szkoda, że ja na takie nie trafiam które nie wymagają modeli może te zajęte mają mniejsze wymagania ale rzadko można spotkać żeby szybko jej się rozpadł związek :/

Gość gość
gość dziś dobra twoje koleżanki ale ja osobiście takich nie spotykam które nie oczekiwały przystojnego do związku a same nie są na tyle atrakcyjne żeby takich oczekiwać.

Gość gość
19:21 jestem kobietą i popieram przedmówczynię

Gość gość
Autorze nie znajdziesz bo baby mowia a robia co innego. Daj sobie spokoj z polkami

Gość gość
19:13 głupia logika, przecież kiedy randkowały ze swoim przeciętnym facetem nie były zajęte tylko wolne :P

Gość gość
Słuchaj, może trafiłeś na takie dziewczyny. A moze też nie byłeś w ich typie, po prostu? Sama odrzuciłam kiedyś b. przystojnego faceta, bo ogóle mnie nie kręcił, nie było chemii… moze akurat miałeś pecha i trafiłeś na laski, która nie poczuła chemii. Ale gwarantuję Ci, że mnóstwo innych by poczuło, to bardzo indywidualna sprawa, trzeba mieć szczęście.

Gość gość
gość dziś też tak sądze każda mówiła ja patrze na wnetrze a potem się okazywało, że chcą przystojnego do związku.

Gość gość
Tutaj jest pełno sfrustrowanych facetów. Wyluzujcie, nawet osoby uważane powszechnie za atrakcyjne mają często problem ze znalezieniem partnera, bo nie zaskakuje. Po prostu próbuj, bądź świadom swojej wartości i prędzej czy później znajdziesz dziewczynę, której się to bardzo spodoba.

Gość gość
gość dziś a potem widziałem panne z przystojniakiem dziwne co nie? to po co kobiety mówią o tym charakterze, że jest najważniejsze jak chcą modela do związku po co takie bzdury gadać.

Gość gość
jak to ogólnie wygląda facet prawie 26 letni który nigdy się nawet nie całował masakra jakaś

Gość gość
19:27 I co Ci to da, ze będziesz to sobie powtarzał? Podaję Ci przykład kobiet które znam, podaję przykład swojej osoby. Czyli istnieją takie dziewczyny. Tylko Ty dalej chcesz wierzyć, że wszystkie kobiety są be. Nie tędy droga, nie wkręcaj sobie. Zresztą większość ludzi jest po prostu przeciętna.

Gość gość
przecietna ale wymagania z kosmosu skąd się to bierze ja tego nie rozumiem

Gość gość
19:29 Zacznijmy od tego, że nie każdy przystojny facet to tępak i palant. Obecnie spotykam się z mężczyzną, który ma powodzenie, a przy tym jest jedną z najbardziej pomocnych i szarmanckich facetów jakich kiedykolwiek spotkałam. Uroda też może iść w parze z charakterem :P Po drugie - ode mnie też kiedyś facet wolał blondynkę. Czy to znaczy, ze wszyscy faceci zostawią mnie dla blondynki bo to najważniejsze? Absolutnie nie. On taki był, inny jest inny.

Gość gość
zmniejszcie najpierw te wymagania bo to wręcz przeraża jakie oczekiwania macie wobec faceta jeśli chodzi o wygląd.

Gość gość
gość dziś ale większość takich jest i to się sprawdza.

Gość gość
19:34 Niestety. Często ludzie którzy mają najmniej do zaoferowania uważają się za nieskazitelnych. Z drugiej strony, czy warto być z kimś takim? ;) Nie porównuj się do "przystojniaków". Z uczuciami sprawy są skomplikowane. Skup się na sobie, tak żeby być zadowolonym z samego siebie, to podstawa. Moze inną dziewczynę spotkasz w jakimś zupełnie nowym miejscu?

Gość gość
Ale jakie Twoim zdaniem kobiety mają wymagania co do wyglądu? Podaj przykłady?

Gość gość
gość dziś przystojniaki zazwyczaj są tragiczny z charakteru i to się sprawdza czytając tematy jakie zakładały kobiety i ogólnie co myślą o nich.

Gość gość
gość dziś Wysoki brunet z ciemną karnacją z licówkami za 30 000zł bo biały uśmiech nie wystarcza, 7% tkanka tłuszczowa wyrzeźbiony bardzo przypakowany, wystylizowany, który chodzi do kosmetyczki co 2 tygodnie. Czy na charakter jakiekolwiek kobieta patrzy? z mojej obserwacji żadna