Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjurny

Kobietę po 40 trzeba zmieniać na nowszy model.

Polecane posty

Gość gośćjurny

nadajecie sie wyłacznie na bujany fotel skóry juz gładkiej nie maja, cellulit, zrzedzą, a ja ciagle piekny i zrobie wszystkie naprawy w domu:)

Gość gość
Tak zrobisz tłumoku ale tylko wtedy gdy ci żona powie jak to trzeba zrobić :D

Gość gość
Masz racje, 40+ to juz seksualnie nie nadaja sie do niczego. Moja przestała mnie podniecac wlasnie po 40, przytyła i wziałem rozwód. teraz jestem z seksowną 28latką :)

Gość gość
No to z Ciebie niezla lamaga, mnie nie podniecaja juz 25+ hehehe :D

Gość gość
takiego starego pierdziela wezmą tylko desperatki które nie wiedzą co to prawdziwy seks a atrakcyjna 40 stka bzyka się fajnymi facetami którym stoi jak maczuga von stary pierdziochu :D

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak atrakcyjna 40:D juz skóra nie ta:D

Gość gość
Co ty wiesz o seksie z dojrzała kobieta ! ? Tyle daje ile jej sam potrafisz zabrać pierdoło łóżkowa , bujaj się do młodszej bo ona pewnie nie wie ile ma chcieć i nadstawia się tobie cierpiąc w milczeniu . Stary len i niemota

Gość gość
kobiety po 40 są z******te w łóżku

Gość gość
"Co ty wiesz o seksie z dojrzała kobieta ! ? Tyle daje ile jej sam potrafisz zabrać pierdoło łóżkowa , bujaj się do młodszej bo ona pewnie nie wie ile ma chcieć i nadstawia się tobie cierpiąc w milczeniu . Stary len i niemota " Nie interesuje mnie ile stara babcia może dać, trochę ogłady kur/wo chamska.

Gość gośćmjdag
mam 40 i oglądają sie za mną młodsi wiec nie pitol jak potrzaskany,a na pozbycie się celulitu jest sto róznych sposobów,poza tym jest wiele par które przeżyły ze sobą kilkadziesiąt lat bo związki ich oparte były na miłosci a nie fascynacji

Gość gość
Dajcie spokój .Po co podbijacie temat. Wiem jak wyglądam i jestem zadowolona ze swojego wyglądu.Cialo mam fajne,zdrowo sie odżywiam,uprawiam sport,używam dobrych kosmetyków,odwiedzam kosmetyczke .Wszyscy dają mi max.35.i to mnie cieszy a jakiś tam pajac wypisujący obraźliwe teksty lata mi kolo doopy .Widocznie gustuje w zaniedbanych i myśli,ze wszystkie tak wyglądają.No tak.Zadbana da mu kopa taki mądrala. ---------koniec tematu--------

Gość gość
Gość 21.22 dokładnie to samo chciałam napisać :)

Gość gość
Kolejny żałosny temat małego fiutka :D

Gość bella  86
Kobiety po 40 mają wysokie libido i takie stare pierdziochy już je nie zaspokoją, więc musisz szukać młodej laski, która nie zna swoich potrzeb, więc się nie zorientuje, że ma doczynienia z impotentem: D:D

Gość gość
Dobrze gadasz, trzeba je zmieniac! Jak wieloryby wygladaja po 40, spasłe :D

Gość gość
up

Gość gość
Nie każda ,matka mojego kolegi ma 41 a wygląda na 30. To zależy od genów. Niektóre już po 30 stce strasznie brzydną. Co do nas to jest odwrotna tendencja większość lepiej wygląda po 30 stce niż za młodu(no chyba ,że nie dbają o siebie) .