Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna eeeel

Rodziny wielodzietne to albo bogacze albo patologia

Polecane posty

Gość Anna eeeel

Od razu zaznaczam, że mówię o tym młodszym pokoleniu, bo wiadomo, ze jak chodziłam do podstawówki (teraz mam 27) to trojka dzieci byłla standardem A teraz? Mam bardzo duzą rodzinę-wszyscy mają jedno, dwoje dzieci Wyjątkiem jest moja b. bogata siostra cioteczna- mają trojke (poza tym jacht, dom z basenem, kilka nieruchomości w największych miastach itp.) Pozostałe wielodzietne to te, które znam z sąsiedztwa- alkoholicy, bezrobotni, mający konflikty z prawem, MOPS-iarze

Mam dokładnie takie same przemyślenia. Z reguły tak jest. Ale to logiczne, przeciętna rodzina nie ma funduszy na utrzymanie tylu dzieci, niestety.

Gość gość
patologia czy nie Polska wymiera tak czy siak troje to nie wielodzietność szczególnie jak między dziećmi jest spora różnica wieku

Gość gość
up

Gość gość
Ja mam 4dzieci 13,11,9,1,5roku nie jestesmy patologia. Nie mamy willi z basenem nie kozystamy z mopsu na wszystko starcza.

Gość gość
Czy mnożenie patologii za 500 złoty socjalu ma być tym genialnym sposobem na zapełnienie Polski???

Gość gość
dziś zbankrutowany ZUS jest przeznaczony do likwidacji tępaku

Gość gość
okradziony i stąd ten skowyt , że zbyt dużo dzieci bo nie będzie z czego kraść dalej. 13 mln ubezpieczonych płacących składki i bankrutuje?ktos go okradał ... i te ubeckie emerytury