Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny gość

Jestem strasznie zazdrosna, nienawidzę siebie

Polecane posty

Gość smutny gość

Kiedy widzę ładne kobiety, mam ochotę się zabić. Nienawidzę siebie, jestem brzydka i nic się ze mną nie da zrobić. Chce mi się płakać, kiedy widzę, że wszyscy faceci ślinią się na widok atrakcyjnych kobiet, a te szare myszki z wielkimi nosami (tj. ja) omijają szerokim łukiem. Dlaczego tak jest, dlaczego teraz tylko wygląd się liczy...

Gość gość
Ja tez myslalam, ze jestem brzydka i mam duzy nos, ale jakos sie wyrobilam i mezczyzni za mna szaleja. A kiedys myslalam, ze jestem wyjatkowo brzydka.

Gość gość
E tam. Zadbaj o siebie.idealna figura i piekne wlosy to juz cos. A nos...no jesli jest taaki gigantyczny to mozesz wziac kredyt (jesli cie nie stac) i ciachnac go u chirurga plastyka.

Gość gość
bo... mężczyźni wymagają modelek do związku :D

Gość smutny gość
Właśnie, najlepiej modelki... O operacji nie myślę i nie chcę, choć nosa nienawidzę i wszyscy się go czepiają to i tak nie chcę ingerować z naturą i boję się, że coś nie wyjdzie, bo jednak jest to ryzyko, poza tym nie stać mnie, a za te kilka tysięcy złotych mogę gdzieś wyjechać. Ale i tak jest mi przykro, że tylu ludzi się męczy, bo są według siebie brzydcy, a na brzydkich nikt nie zwraca uwagi, to straszne. :(