Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meeeek55

Zmieniliście kiedyś poważnie światopogląd?

Polecane posty

Gość Meeeek55

To dla mnie trochę dziwne.Jeszcze rok temu byłem w poglądach lewicowcem ,odpowiadałem się za zatracaniem tożsamości i narodu ,byłem meega tolerancyjny ,plułem na polaków na necie ,byłem za transami i innymi,broniłem zaciekle muzumłanów,byłem za socjalizmem i pogłębianiem się narodów Unii Europejskiej A teraz?W poglądach od kilku miesięcy jestem prawicowcem.Pragnę końca unii Europejskiej,wszystkich muzumłanów w Europie najchętniej wysłałbym pod mur,uważam,że biała rasa jest najlepsza(chociaż nie tak,że krytykuje np. murzynów,ale uważam,że biali są lepsi ,co kiedyś było dla mnie niedopuszczające) ,uważam,że transseksualiści są chorzy psychicznie(o dziwo homo toleruje) ,nie tak,że kocham tylko polske,kocham całą Europę i kulturę Europejską na świecie.Jestem za kapitalizmem,za pogłębianiem Europejskich wartości i tożsamości. Czy u was też się tak zmieniają poglądy?

Gość gość
I dobrze zrobiłeś :classic_cool: Zauważyłem, że wszyscy moi znajomy mają poglądy bardziej skręcające w prawice,pare moich znajomych ma coś z lewactwem,ale i tak jest np. niechęć wobec islamu wśród całego mojego otoczenia.Lewaki nie chcą się ujawniać. Lewactwo jest takie wstrętne, że ludzie wstydzą się do tego przyznawać.

Gość gość
wielu zmienia poglądy aby zmienić uposażenie , ale jeśli ktoś kocha całą Europę oraz kapitalizm to już nie jest dobrze . Przecież jeden z czterech filarów kapitalizmu jest lichwa.

Gość SRACZ 32 LETNI
AUTORZE PISZD CAŁKIEM SERIO: ja mam odwrotnie, z prawicowca stałem się lewicowcem... I BĄDŹ TU MĄDRY CZŁOWIEKU... a tak woógle kapitalizm to zło