Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do Ciebie

Polecane posty

Gość gość
Niebieski nick to ma p********e.

Gość gość
rozjepaliście temat i co dalej kolejny ?

Gość gość
Po co tak kłamała ?tcc powinna na uczuciowym pisać, może by w końcu znalazła adoratora

Gość gość
kogo to obchodzi

Gość gość
Kto szuka adoratora na ero? :O

Gość gość
kogo to obchodzi 😴

Gość gość
Tcc chyba szuka na poważnie ale sie wyśmiewają z niej:O

Gość gość
gość dziś doszło do tego że sama sobie odpisujesz. Waruj suczko.:) 🖐️

Gość gość4imp
To ja jej dobrze poradze, choc nie przepada za mna i mam za kazdym razem i pod kazdym "jej wcieleniem" wypieprzac. ;) Ale juz sie przyzwyczailam. -wiekszosc osob na Ero ma kogos w zyciu. :( -dlatego rozbijanie sobie rodziny przez mailowy romans to samoboj ;) -chyba, ze romans jak jest sie kogos pewnym, ale to najgorsza opcja dla singielki- bycie ta trzecia :O -internet i mail to tylko wyobrazenie o drugiej osobie - dlatego w wiekszosci przypadkow mozna sie naciac -znam dwie pary, ktore stworzyly zwiazek, a poznaly sie w sieci- wiec to mozliwe... -...ale znam duzo par, ktorym nie wyszlo juz na pierwszym spotkaniu (smutna rzeczywistosc) - milosc i tak zawsze przychodzi niespodziewanie- ile bysmy jej nie szukali. No i jest ciut przereklamowana. ;)

Gość gość4imp
Szukanie adoratora przez Kafe to kiepski pomysl. Chyba, ze sam sie "nawinie". ;) Przypadkowo.😴

Uparliscie się na mnie i moje szukanie. Nie szukam, poznaję ludzi, nic więcej! A Ciebie imperium kolejny raz proszę nie wypowiadaj się na moj temat i wbij sobie do tej swojej główki, że w przeciwieństwie do niektórych, mam tylko jedno wcielenie i nigdy nie pisałam nic na Twój temat z goscia. Więcej tego powtarzać nie będę. Zajmij się sobą.

Gość gość
Czemu i ty i Muszka nie potraficie zignorować jej zaczepek?Same jesteście sobie winne że ta egoistka toksyczna potem łazi za wami:O

Gość gość
gość4imp dziś -wiekszosc osob na Ero ma kogos w zyciu.xNo co Ty 4-te, znawców nie czytasz? ;)Większość albo jest starą panną z pajęczyną albo dziwką ;)Nie ma nic pośrodku ;)

Gość gość4imp
Oj tam. Nie laze za nia. Pisze wszedzie tak jak inni , tylko zalogowana. Bez przesady. ;) Jesli Cie urazilam Tcc sorry. ;) Czesc Mmartha, Eve. 🖐️ Taa. Stereotypy erotyczne. Albo d****** albo stara panna. Dla kobiet nie ma litosci. :(

... życie mężczyzny kręci się zawsze wokół jednej jedynej kobiety, w której zawierają się wszystkie kobiety świata, szczyt wszelkich tajemnic i klucz do wszystkich odpowiedzi. Tylko gdzie takiego znaleźć? :-)

Ktoś... Gdzieś... Kiedyś... Był... Było... Minęło... dlaczego tak trudno zapomnieć... Myślami jestem przy Tobie nadal... Choć nic już nie ma sensu... I nic już sie nie zdarzy... Chcę pamiętać...że byłeś...

Gość gość
To sobie pamiętaj, kto ci broni

Gość gość
dlaczego tak trudno zapomnieć... X Chcę pamiętać...że byłeś... X To co ty chcesz w koncu ?:PIdz do biura matrymonialnego

Gość gość
O kurfa :D

Gość gość
Samiec się pobawił i spiertolił :D

Gość gość
spierttolił bo po kilku postach już mu lizała knage i miała wilgotna pipę desperatka:classic_cool:

Gość gość
bo samiec to taki pilot oblatywacz :D nie wygląda na takiego, który szuka kobiety na całe życie :p

Gość gość
Szukać kogoś na poważnie tutaj?? Nie wiem jak to nazwać. Tutaj można się jedynie nastawić na zabawę. Z której bywa, że czasem rozwinie się coś fajnego. Ale z takim nastawieniem, to nawet na fajną zabawę nie ma szans ;)