Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uleglydlaCiebiePani

Dominująca Pani

Polecane posty

Poszukuję swojej Pani, może tutaj ją znajdę ? Jaka miałaby być ? Na pewno o mocno dominującej osobowości, świadomej zarówno swojego zdecydowanego charakteru, ale i pewnej swojego ciała. Pani bardzo wymagającej, lubiącej czystość i porządek ale nie przepadającej za czynnościami domowymi typu sprzątanie, prasowanie, układanie swoich ciuszków i bucików, gotowanie; czyli takiej, która woli w tym czasie pooglądać TV, poczytać ciekawą książkę albo zaprosić koleżanki na kawę by pogadać z nimi. Takiej, która odczuwa potrzebę posiadania usłużnego uległego mężczyzny, który będzie spełniał Jej potrzeby w tym względzie, także czasem te nieco bardziej intymne jeśli Pani tak zechce... Jako Twój osobisty sługa, moim zadaniem byłoby więc zaspokajanie wszelkich Twoich potrzeb i zachcianek, tak abyś była w pełni zadowolona, zawsze wypoczęta, zrelaksowana i zaspokojona. Oprócz wykonywania zleconych prac domowych uznawanych zwykle za 'kobiece' mogę zrobić Ci na przykład świetny długi relaksujący masaż. Ze swojej strony będę starał się spełnić wszelkie Twoje oczekiwania, a jeśli nie będziesz z czegoś zadowolona masz prawo, wymierzać kary w postaci znieważania, wiązania, kneblowania, chłosty, czy jeszcze inną jaką uznasz za stosowną, tak by zaspokoić swoją dominującą naturę i przypomnieć mi o mojej. Szukam Pani, która lubi i potrafi rozkazywać, wymagać, karać za niespełnianie jej oczekiwań i zachcianek... Pani surowej, władczej, czasem kapryśnej, ale jednocześnie inteligentnej, bez nałogów, w pełni akceptującej swoje piękne ciało, swój silny charakter i nietypową rolę mężczyzny u swoich stóp. Czy są tu takie kobiety ?

Gość gość
Ja. Ty psie.

Gość gość
Głupia pisdo :p Na bycie psem trzeba sobie zasłużyć :)

Gość gość
Spadaj zboczylu

Gość nieposłuszny z Trójmiasta
Marzę o służbie Dominującej Kobiecie i docelowo szukam związku femdom. Marzę o byciu karanym laniem za nieposłuszeństwo, o lizaniu kobiecych stóp i oddawaniu się kobiecie ze straponem czy bycia przez Nią zmuszany do lizania miejsc intymnych czy nawet zabaw typu pissing. Jestem starym kawalerem, bo nie mogę znaleźć Kobiety, która byłaby zainteresowana takim związkiem czy układem ze mną, pomimo że jestem samotnym i wykształconym kawalerem z dobrą pracą z Trójmiasta, bez partnerki, żony lub dzieci, chociaż mam już 43 lata. Jeśli znajdzie się Kobieta, którą pociąga układ czy związek femdom i nie mieszka zbyt daleko od Trójmiasta lub nie odrzuca ewentualnej przeprowadzki to bardzo chętnie taką Panią poznam. Mój adres email to: niewolnik30dlaPani@op .pl